Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γλυφάδα - Ολυμπιακός 8-18: Έτοιμες για την κούπα οι ερυθρόλευκες

Γλυφάδα - Ολυμπιακός 8-18: Έτοιμες για την κούπα οι ερυθρόλευκες
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τις νίκες του στους τελικούς της Α1 πόλο των γυναικών και μετά το 18-8 απέχει άλλη μία από την κατάκτηση του τίτλου. Μαζί και του νταμπλ.

Με σιγουριά, αυτοπεποίθηση και ανωτερότητα οδεύει προς την κατάκτηση ακόμη ενός τίτλου ο πανίσχυρος Ολυμπιακός.

Στον δεύτερο τελικό της Α1 πόλο των γυναικών, οι ερυθρόλευκες έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στη Γλυφάδα και χάρη στο επιβλητικό 18-8 έφτασαν στο 2/2. Ψάχνουν δηλαδή άλλη μια νίκη πλέον για να διατηρήσουν τα σκήπτρα και να πανηγυρίσουν το νταμπλ.

Εξ αρχής ήταν ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός δεν θ' αφήσει πολλά περιθώρια στην έτερη φιναλίστ του πρωταθλήματος. Μάλιστα προηγήθηκε 6-0 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου και έφτιαξε από πολύ νωρίς τις προϋποθέσεις για μια πολύ άνετη επικράτηση, η οποία επιβεβαιώθηκε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Ο τρίτος τελικός είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Πέμπτη, 26 Μαΐου.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 3-6, 2-4, 3-4

Γλυφάδα: Γκανγκλ, Π. Νίνου, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Ειρ. Νίνου 2, Αντωνιάδη 2, Κολιτσοπούλου, Κούλχας, Φουντωτού, Γαλιατάτου, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Σλίκινγκ 1 , Ελευθεριάδου, Κανετίδου, Ξενάκη 3, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου 2 , Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 5, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου, Τριχά, Τορνάρου

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ