ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Εθνική ομάδα πόλο ανδρών: Μπαίνει στη μάχη του World League κόντρα στην Κροατία

Ο Γιάννης Φουντούλης σε αγώνα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο
Ο Γιάννης Φουντούλης σε αγώνα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο PHOTO CREDITS: © 2021 MARK HUMPHREY / AP IMAGES

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τρίτης (18/01, 20.00) την Κροατία στην πρώτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του World League.

Επιστροφή στη δράση για την ανανεωμένη Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών η οποία το βράδυ της Τρίτης (18/01, 20.00, ΕΡΤ3) αντιμετωπίζει την Κροατία στην πρώτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του World League.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα πέρα από τις δεδομένες απουσίες των Μουρίκη και Κολόμβου οι οποίοι αποσύρθηκαν δεν θα έχει στη διάθεσή της ούτε τους Γκιουβέτση και Γενηδουνιά οι οποίοι δεν μπορούν να αγωνιστούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε ο Θοδωρής Βλάχος θα βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής, με τον συνεργάτη του Δημήτρη Κραβαρίτη να αναλαμβάνει την καθοδήγηση της ομάδας.

Η 13άδα της Εθνικής μας Ομάδας: Μάνος Ζερδεβάς, Στάθης Καλογερόπουλος, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μάριος Καπότσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μανώλης Σολανάκης, Κώστας Κάκαρης, Γιάννης Αλαφραγκής, Άγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος

Της Κροατίας: Μάρκο Μπίγιατς, Κρίστιαν Μιλάκοβιτς, Λόρεν Φάτοβιτς, Ιβάν Κράπιτς, Ιβάν Ζόβιτς, Λούκα Μπούκιτς, Άντε Βουκίσεβιτς, Μάρκο Ζούβελα, Ρίνο Μπούριτς, Ιοσίπ Βρλιτς, Χρβόγε Μπένιτς, Άντριγια Μπάσιτς, Ιβάν Μάρσελιτς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ