STOIXIMAN FINAL-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Άλιμος - Ολυμπιακός 9-19: Οι ερυθρόλευκες είχαν ένα άνετο μεσημέρι και έβαλαν πλώρη για το έκτο Stoiximan Κύπελλο Ελλάδας

Άλιμος - Ολυμπιακός 9-19: Οι ερυθρόλευκες είχαν ένα άνετο μεσημέρι και έβαλαν πλώρη για το έκτο Stoiximan Κύπελλο Ελλάδας
Άλιμος εναντίον Ολυμπιακού για το Final Four του Stoixan Κυπέλλου Ελλάδας EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε δυσκολίες κόντρα στον Άλιμο, τον κέρδισε άνετα με 19-9 και έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό του Stoiximan Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί που περιμένει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό και τη Βουλιαγμένη.

Για 7 φορά, όσες και οι διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τον τίτλο στο Stoiximan Final Four Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών πόλο, που διεξάγεται στο κολυμβητήριο του Λαιμού Βουλιαγμένης.

Ο πέντε φορές κάτοχος του τίτλου (2018, 2020, 2021, 2022, 2023, χρονιές που πανηγύρισε το νταμπλ) επικράτησε 19-9 στον ημιτελικό του Άλιμου ΝΑΣ Betsson και αύριο (Σάββατο 11/5, 15:30, ΕΡΤ3), θα συναντήσει τη νικήτρια από το ζευγάρι Εθνικός GoldForce – ΝΟ Βουλιαγμένης που θα ακολουθήσει (16:00, ERTSports).

Η ομάδα του Πάνου Βέργου ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, αλλά η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση και έκλεισε το οκτάλεπτο με 4-1. Συνέχισε να σκοράρει κατά ριπάς, προηγήθηκε 8-1 όταν μείωσε ο Άλιμος ΝΑΣ BETSSON, σημειώνοντας τέρμα μετά από σχεδόν δέκα λεπτά.

Το ημίχρονο έκλεισε με 11-4 για τις "ερυθρόλευκες". Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος με τον Ολυμπιακό να διατηρεί μια μεγάλη διαφορά στο σκορ που έκλεισε στο +10. Από τέσσερα τέρματα σημείωσαν η Φωτεινή Τριχά και η Βασιλική Πλευρίτου, τρία η Ελευθερία Πλευρίτου

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 3-7, 2-4, 3-4

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 3, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή, Μελίνα Καρυπίδου 2, Χαλδαίου 1, Ασημάκη 2, Μάνη, Αφροδίτη Μπιτσάκου, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Ευδοκία Τσιμάρα, Κοντογιάννη 1, Αρχοντάκη, Βασιλεία Καρυπίδου, Θεοφανοπούλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 4, Ξενάκη 2, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Σάντα 1, Βασιλική Πλευρίτου 4, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου.

Διαιτητές: Κυράνης, Δασκαλοπούλου, Αλυτάρχης: Δημήτρης Κύρκος

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final Four γυναικών

Παρασκευή, 10 Μαΐου

  • Άλιμος – Ολυμπιακός 9-19
  • Εθνικός – Βουλιαγμένη (16:00)

Σάββατο, 11 Μαΐου

  • 15:30 Ολυμπιακός - Εθνικός/Βουλιαγμένη(Τελικός Κυπέλλου γυναικών)
TAGS STOIXIMAN FINAL-4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ