Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α1 πόλο γυναικών: Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι με τον Εθνικό, εύκολα η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ

Α1 πόλο γυναικών: Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι με τον Εθνικό, εύκολα η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του Πειραιά με τον Εθνικό, αφού επικράτησε 12-8 σε ένα ματς με αρκετή ένταση. Εύκολα η ΑΕΚ επιβλήθηκε 19-9 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ένα παιχνίδι το οποίο είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι εκτός από τη διακύμανση στο σκορ είχαμε ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Εθνικό NOBELHELLAS.

Οι ερυθρόλευκες επικράτησαν 12-8 σε ένα ματς με πολλές αποβολές και τους ανθρώπους του Εθνικού να έχουν παράπονα από την διαιτησία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός με εξαιρετική άμυνα και τη Διαμαντοπούλου σε μεγάλη ημέρα κατάφερε από την αρχή να ξεφύγει στο σκορ με τη διαφορά να φτάνει στο 7-1 στα μισά της δεύτερης περιόδου. Οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 3-8 και οι παίκτριες του Εθνικού προσπάθησαν να μαζέψουν τη διαφορά.

Το καλύτερο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 8-11 περίπου 2.30 πριν από το τέλος με την Βάσω Πλευρίτου να διαμορφώνει το τελικό 8-12.

Α1 πόλο γυναικών: Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι με τον Εθνικό, εύκολα η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Εύκολα η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ

Με το ευρύ 19-9 νίκησε η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης για την 15η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

Με πολύ καλή εμφάνιση και αποδίδοντας ωραίο πόλο, οι «κιτρινόμαυρες» έκαναν το καθήκον τους, κατέκτησαν το τρίποντο και συνεχίζουν τη «μάχη» για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κανονική διάρκεια.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε από νωρίς με 2-0 με τέρματα των Λούδη και Τσιμάρα Ευδ. Η τελευταία με νέο τέρμα διατήρησε το +2 (1-3) για τον «Δικέφαλο», ενώ οι Ευφροσύνη Τσιμάρα και η Χριστίνα Κώτσια διαμόρφωσαν το 2-5 της πρώτης περιόδου.

Στο β’ οκτάλεπτο, οι «κιτρινόμαυρες» με σερί 5-0 ξέφυγαν στο σκορ, με το 2-10, να «κλειδώνει» και τη νίκη για την «Ένωση» και να μετατρέπει το δεύτερο ημίχρονο σε τυπική διαδικασία.

Η Κική Λιώση προχώρησε σε rotation, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες, με το τελικό σκορ να είναι το 9-19 υπέρ της ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 9-19

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 0-5, 4-5, 3-4.

Με 16-8 πέρασε από το Ιλίσιο ο ΝΟ Ρεθύμνου

Το εκπληκτικό τρίτο οκτάλεπτο του ΝΟ Ρεθύμνου στο Ιλίσιο (6-0), μετέτρεψε το 4-2 του ημιχρόνου σε 10-2, και χάρισε την νίκη στην ομάδα της Κρήτης (16-8) επί του Ηλυσιακού.

Η Αμάντα Αμορόζα με πέντε τέρματα και η Καδιανή Κυριακάκη με τέσσερα, ήταν οι κορυφαίες σκόρερ της νικήτριας ομάδας.

Για τον Ηλυσιακό, τέσσερα γκολ πέτυχε η Όλγα Σκαρπαλέζου.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 8-16

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 2-2, 0-6, 6-6

HΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Κώτσου, Μανιάτη, Παπασιφάκη, Μοσκοφίδου, Κουτίνιο 1, Κωνσταντά , Μπακομήτρου, Σκαρπαλέζου Ο. 4, Ρηγοπούλου, Σκαρπαλέζου Ν. 1, Λιαπάκη, Κανταλέα, Νικολακοπούλου 1, Παναγιότι 1.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Καραγιάννη, Μακ Κι 1, Αμορόζα 5, Κυριακάκη 4, Τσιουγκρή 3, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Φραγγελάκη 1, Λιμπιτάκη Στ. 1, Λιμπιτάκη Ευαγ., Λαμπαθάκη, Μπιρλιράκη.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ