Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Συγκλονιστικό ντέρμπι και ισοπαλία ανάμεσα σε Γλυφάδα και Εθνικό, τρίποντα ανάσα για Χανιά και Χίο

Α1 πόλο ανδρών: Συγκλονιστικό ντέρμπι και ισοπαλία ανάμεσα σε Γλυφάδα και Εθνικό, τρίποντα ανάσα για Χανιά και Χίο
ΑΝΟ Γλυφάδας εναντίον Εθνικού Πειραιά για την Α1 πόλο ανδρών KOE

ΑΝΟ Γλυφάδας και Εθνικός Πειραιά έδωσαν μεγάλη μάχη και αναδείχθηκαν ισόπαλοι, ενώ Χανιά και Χίος πανηγύρισαν πολύτιμα τρίποντα στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην Α1 πόλο ανδρών.

Συγκλονιστικό ντέρμπι και ισοπαλία μεταξύ Γλυφάδας και Εθνικού, νίκες ανάσα για Χανιά και Χίο, δυσκολεύουν τα πράγματα για την ΑΕΚ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 7-7

Συναρπαστικό ντέρμπι με συγκλονιστικό φινάλε στο “Αντ. Δημητρόπουλος” της Γλυφάδας, ανάμεσα στον ΑΝΟΓ και τον Εθνικό Πειραιά, για την 3η αγωνιστική του G2 της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, που έληξε ισόπαλο 7-7.

Αμφότερες οι ομάδες παραμένουν αήττητες στη Β' φάση, έχοντας βέβαια παράλληλα τις πρώτες βαθμολογικές τους απώλειες (από δύο νίκες και μία ισοπαλία), όμως ο ΑΝΟ Γλυφάδας διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας του G2 με 26 βαθμούς, ενώ ο Εθνικός παραμένει 3ος με 21.

Σε ένα ματς με κλειστές άμυνες και εναλλαγές στο σκορ, ο Εθνικός προηγήθηκε 3-2 στο ημίχρονο, αλλά οι Γλυφαδιώτες προηγούνταν στη συνέχεια με ένα γκολ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάριζαν. Το 7-6 πέτυχε ο Αλέξανδρος Ηλιόπουλος, όμως ο Μεσκί είπε την τελευταία λέξη, διαμορφώνοντας το τελικό 7-7, 24 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

Κόκκινη κάρτα δέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Πρωτοψάλτης από πλευράς των Πειραιωτών "για έντονη διαμαρτυρία", όπως αναφέρει το φύλλα αγώνα.

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 3-2, 2-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης, Τζελλάτης, Βαλλιανάτος, Ίλιτς, Μαυράκης, Μπομπός 2, Μιγιούσκοβιτς 1, Τσαταλιός, Παπαγεωργίου, Πούρος 3, Ηλιόπουλος Α. 1, Κούκουνας, Ηλιόπουλος Ν., Μιγκλής, Μουδάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος 1, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς 1, Γερακούδης, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης, Καραβιώτης, Παπάκος, Λαδάς Π. 1, Μεσκί 3, Λαδάς Σ. 1, Πανάρετος, Μανδαλιός, Κόκκινος.

Διαιτητές: Κραβαρίτης, Παντελής, Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΟΦΘ 15-8.

Υπερπολύτιμη νίκη στην έδρα του, στην προσπάθεια εξασφάλισης της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία πέτυχε ο ΝΟ Χανίων, καθώς επικράτησε με 15-8 του ΟΦΘ για την 3η αγωνιστική του G2 της Β' φάσης της Α1 πόλο Ανδρών.

Οι Κρητικοί (με τον Βαγγέλη Βλαχάκη στον πάγκο, λόγω τιμωρίας του Βιζυράκη), επέβαλαν το ρυθμό τους από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, έφτασαν άνετα στην τελική επικράτηση και τους 11 βαθμούς, προσπερνώντας ΝΟ Πατρών και ΑΕΚ (σ.σ. αγωνίζεται εκτός έδρας με το ΝΟ Χίου), ενώ οι Θεσσαλονικείς παράμειναν ουραγοί δίχως νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και με μόλις 1 βαθμό.

Οκτάλεπτα: 3-0, 4-2, 5-4, 3-2.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Βαγγέλης Βλαζάκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης 1, Αράκι 2, Παζαΐτης 1, Παππάς, Μπατάκης 1, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης 3, Μητράκης 1, Γκουσάροβ 4, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Μπιτσάκης, Ζουζούνης.

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Γκιόκας, Πρωιμάκης, Στεργίου, Γιώρτσιος, Νάνος, Ιωσήφ 1, Φουρναράκης 1, Παυλίδης Χ. 3, Κεϊχανί, Βάσιτς 1, Δημητριάδης 2.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Μαρκοπούλου, Αλυτάρχης: Αντώνης Καραβάνος

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΑΕΚ 10-5

Συνέχεια στις πολύ καλές του εμφανίσεις έδωσε ο ΝΟ Χίου που νίκησε με "νταμπλ σκορ" την ΑΕΚ στην έδρα του με 10-5, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος (γκρουπ G2). Η ομάδα του "νησιού της μαστίχας" αύξησε στους πέντε την διαφορά της από τους «κιτρινόμαυρους».

Ο ΝΟ Χίου πήρε προβάδισμα από την αρχή στο σκορ με όπλο την πολύ καλή του άμυνα και προηγήθηκε 5-1 στο ημίχρονο (με σερί 5-0). Πιο ισορροπημένη η αναμέτρηση στο β’ μέρος αλλά η πλάστιγγα για τη νίκη, είχε γύρει…

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 4-1, 4-2, 1-2

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Βάινμπεργκ, Μιμίδης, Αντάτσι 1, Καρακούρος Μ., Καλαργυρός 1, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 2, Τσιρώνης 3, Πανταζόπουλος 2, Μαρουλάς, Αμπάζης 1, Κωνσταντόπουλος, Καρακούρος Ι.,Λιαντζίρης, Κοτσαμπάς.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Ασβέστης, Βέκκος 1, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς Άρ., Παππάς, Ζαχόπουλος, Καζάζης 1, Τουρκομένης, Στελλάτος, Αράγια 1, Βούκσεβιτς 1, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ., Μαρινάκης 1.

Διαιτητές: Σπανούδης, Παϊρακταρίδης, Αλυτάρχης: Οδυσσέας Μαράτσος.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου

  • Πάτρα - Παλαιό Φάληρο 7-10
  • Γλυφάδα - Εθνικός 7-7
  • Χανιά - ΟΦΘ 15-8
  • Χίος - ΑΕΚ 10-5

Η βαθμολογία του Β' Ομίλου

  1. Γλυφάδα 26
  2. Παλαιό Φάληρο 24
  3. Εθνικός 21
  4. Χίος 15
  5. Χανιά 12
  6. ΑΕΚ 10
  7. Πάτρα 9
  8. ΟΦΘ 1

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου

  • 23/03 15:00 Εθνικός - Χίος
  • 23/03 16:30 ΟΦΘ - Πάτρα
  • 23/03 18:00 Παλαιό Φάληρο - Γλυφάδα
  • 23/03 18:30 ΑΕΚ - Χανιά
TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΕΚ ΧΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ