Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών, play in: Ξαναπήρε το πλεονέκτημα έδρας το Περιστέρι, ισοφάρισε τη σειρά η Γλυφάδα

Α1 πόλο ανδρών, play in: Ξαναπήρε το πλεονέκτημα έδρας το Περιστέρι, ισοφάρισε τη σειρά η Γλυφάδα
Περιστέρι εναντίον Εθνικού για την Α1 πόλο ανδρών INTIME SPORTS

Το Περιστέρι απάντησε με το ίδιο νόμισμα στον Εθνικό, έσπασε την έδρα του και πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας, ενώ η Γλυφάδα ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά κόντρα στον Υδραϊκό για τα play in της Α1 πόλο ανδρών.

Ο ΓΣ Περιστερίου έβγαλε αντίδραση στον Πειραιά, επιβλήθηκε με 8-6 επί του Εθνικού στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα των Play in της Α1 πόλο Ανδρών και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1, παίρνοντας πίσω το πλεονέκτημα έδρας.

Έτσι όλα θα κριθούν στον τρίτο αγώνα που θα γίνει στο Περιστέρι την Τρίτη 23/4 (21:00). Η ομάδα που θα φτάσει στις 2 νίκες κερδίζει την είσοδο στην πρώτη 8άδα του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή στο F-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε ένα ματς με κλειστές άμυνες, οι Περιστεριώτες πήραν ένα προβάδισμα από το δεύτερο οκτάλεπτο και δεν το ξαναέχασαν μέχρι το φινάλε.

Οκτάλεπτα: 1-0, 1-4, 2-1, 2-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος 1, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς, Γερακούδης, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης, Καραβιώτης, Παπάκος Κ., Λαδάς Π. 2, Μεσκί 2, Λαδάς Σίμος, Πανάρετος, Μανδαλιός, Κώνστας.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σεννής, Μπιτσάκος Χρ., Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης 2, Κουκουμάκης 1, Άντζιτς 3, Καρούντζος 1, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδρ., Χόλαντ, Φλώρος, Αλευρίδης.

Διαιτητές: Κατσώνης, Στεφανάκης, Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 15-10

Με μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΝΟ Γλυφάδας έφερε στα ίσα την σειρά των Play in κόντρα στον Υδραϊκό, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τις νίκες. Η ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου, ως τυπικά γηπεδούχος στον δεύτερο αγώνα της σειράς, στην κοινή τους έδρα στο κολυμβητήριο “Αντ. Δημητρόπουλος” της Γλυφάδας, επιβλήθηκε με 15-10 των Υδραίων με επιθετικό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο.

Έτσι όλα θα κριθούν στον τρίτο αγώνα της σειράς που είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 23/4 (21:00), πάλι στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Η ομάδα που θα φτάσει στις 2 νίκες κερδίζει την είσοδο στην πρώτη 8άδα του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή στο F-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΑΝΟΓ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και 6-5 στο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια, με διαρκή αντεπίθεση και κορυφαίους σκόρερ τους Πούρο (5 γκολ, φωτο), Αλ. Ηλιούπουλο και Τσαταλιός (από 4), γύρισε την εις βάρος του κατάσταση και δημιούργησε και μεγάλη διαφορά υπέρ του στο φινάλε.

Οκτάλεπτα: 1-4, 4-2, 4-1, 6-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης, Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Οικονόμου, Μαυράκης, Μπόμπος 1, Μιγιούσκοβιτς 1, Τσαταλιός 4, Παπαγεωργίου, Πούρος 5, Ηλιόπουλος Αλ. 4, Κούκουνας, Ηλιόπουλος Ν., Αγριτέλης, Ίλιτς.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Πετρόπουλος, Κατσαγούνος, Τακάτα 1, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης, Σουζούκι 3, Μπλάνης, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 6, Χαραλαμπόπουλος, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος Χ., Μουρατίδης.

Διαιτητές: Κυράνης Κ., Χατζηγούλας

Αλυτάρχης: Κώστας Βλαντής

Τα ζευγάρια των play in

Πρώτοι Αγώνες

  • Υδραϊκός - Γλυφάδα 15-14
  • Περιστέρι - Εθνικός 4-5

Δεύτεροι Αγώνες

  • Γλυφάδα - Υδραϊκός 15-10
  • Εθνικός - Περιστέρι 6-8

Τρίτοι Αγώνες

  • 23/04 21:00 Υδραϊκός - Γλυφάδα
  • 23/04 21:00 Περιστέρι - Εθνικός
TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ