24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

ΠΑΟΚ: Η Αλ Ιτιχάντ, ο Πρίγιοβιτς και ο Μπεργκ

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει προεργασία για τον Μάρκους Μπεργκ στην περίπτωση αποχώρησης του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Αν δώσει τα 10 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ η Αλ Ιτιχάντ για τον Σέρβο, αυτά θα είναι cash.

Σύμφωνα με την πολωνική σελίδα "Super Express" η Αλ Ιτιχάντ πληρώνει στον ΠΑΟΚ τη ρήτρα αποδέσμευσης του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς - ύψους 10.000.000 ευρώ - κι ο Σέρβος φορ του "Δικεφάλου" οδεύει στη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με το "24ο Ευαγγέλιο", η προεργασία που έχει γίνει απο τον ΠΑΟΚ, για την περίπτωση που δεν θα μπορούσε να κρατήσει τον Πρίγιοβιτς, ξεκίνησε απο τον Μάρκους Μπέργκ! Σε αυτή δε την περίπτωση ο Παναθηναικός, πρώην ομάδα του Σουηδού φορ, θα ειναι το χαμηλότερο εμπόδιο.

Τα 10 εκατ. ευρώ που φέρεται να πληρώνει η Αλ Ιτιχάντ, λόγω μπάι άουτ, θα είναι... κας στον ΠΑΟΚ! Αρκεί βέβαια να έχει πει το "ναι" και ο Πρίγιο για να ενεργοποιηθεί αυτό. Να έχουμε υπόψιν ότι σε Κίνα & Αραβία,αποτελεί συνηθισμένη πρακτική τα συμβόλαια των παικτών να είναι πολύ υψηλά & μεγάλης διάρκειας γιατί μπαίνουν σε αυτά & οι προμήθειες/μεσιτικά των agent/εμπλεκόμενων στo deal.Έτσι εξηγούνται τα 25 εκ.για 4,5 χρόνια στον Σέρβο φορ...





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι Πολωνοί γράφουν ότι η Αλ Ιτιχάντ πληρώνει τη ρήτρα και παίρνει τον Πρίγιοβιτς!
TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ