24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ατρόμητος: Φαβορί ο Αναστασίου λόγω... Ρούτερ

Ατρόμητος: Φαβορί ο Αναστασίου λόγω... Ρούτερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι πολύωρες ανά ημέρα... οντισιόν των Αναστασίου, Κρίστιανσεν, το φαβορί που "κάηκε" (Ιορντανέσκου) και η σύσκεψη Σπανού – Αγγελόπουλου που θα βγάλει τον "αντί-Κάναντι". Το 24ο Ευαγγελιο έχει το ρεπορτάζ για το νέο κόουτς του Ατρόμητου.

OΝταμίρ Κάναντι μπορεί να επέστρεψε για... τριημεράκι στην Ελλάδα (από την Τρίτη είναι πάλι στην χώρα μας, πέρασε κι από το "Μαζαράκη" για να πάρει ένα χαρτί που χρειαζόταν), αλλά στον Ατρόμητο ακόμη να καταλήξουν στον αντικαταστάτη του.

Αν και όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν πως πιθανότατα την Παρασκευή θα ανακοινωθεί ο "αντί – Κάναντι". Το 24ο Ευαγγέλιο παρουσιάζει τα δεδομένα.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος την Τρίτη για περίπου πέντε ώρες μιλούσε με τον Γιάννη Αναστασίου, που πρόσφατα “παύθηκε” από την Ομόνοια και θέλει διακαώς να επιστρέψει σε Σουπερλιγκάτο πάγκο. Με τον τεχνικό διευθυντή του Ατρόμητου σήμερα (Τετάρτη) άλλες τόσες ώρες να περνάει από... οντισιόν τον Τόμας Κρίστιανσεν (πρώην κόουτς των ΑΠΟΕΛ, Λιντς που στο πρόσφατο παρελθόν ήταν υποψήφιος για ΑΕΚ και Ολυμπιακό).

Ο Αγγελόπουλος πιθανότατα αύριο (Πέμπτη) θα συναντηθεί με τους ιδιοκτήτη Γιώργο Σπανό, τον οποίο θα ενημερώσει αναλυτικά για τις δυο συναντήσεις που είχε, προκειμένου να συναποφασίσουν για την τελική επιλογή: Κρίστιανσεν ή Αναστασίου;

Στους δυο θα μπορούσε να χωρέσει και τρίτος, ενδεχομένως να ήταν μάλιστα και το... φαβορί της; διαδικασίας, αλλά η υποψηφιότητά του ουσιαστικά έχει... πάει στην άκρη. Ο λόγος για τον Ρουμάνο Εντι Ιορντανέσκου, που είχε επίσης προταθεί και συζητήσει, άρεσε πολύ στους... Περιστεριώτες, αλλά αποδείχθηκε αξεπέραστο το εμπόδιο της Γκαζ Μετάν (δεσμεύεται μαζί της με συμβόλαιο).

Πάμε στο δια ταύτα: μεταξύ Αναστασίου και Κρίστιανσεν στο δεδομένο τάιμινγκ εμφανίζεται να έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα ο Έλληνας κόουτς. Και πιο οικονομικός είναι και έδειξε να πιστεύει, πλαναρισμένα, στην προώθηση των ταλέντων από την Ακαδημία του Ατρόμητου και διαθέτει... άσο στο μανίκι του, τον στενό συνεργάτη του, Στιβ Ρούτερ. Για τον Άγγλο προπονητή έχουν πάρα πολύ καλή άποψη στο Περιστέρι και πιθανότατα αυτός να παίξει καταλυτικό ρόλο υπέρ της υποψηφιότητας Αναστασίου.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ