ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Περιμένει την απάντηση του Κρίστιανσεν

APOEL coach Thomas Christiansen gestures during the Europe League Group B soccer match between APOEL and Young Boys, at the GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Petros Karadjias)
Κρίστιανσεν AP

Ο Ατρόμητος έχει κάνει πρόταση στον Τόμας Κρίστιανσεν για την τεχνική του ηγεσία και περιμένει την απάντηση του 46χρονου Δανού πρώην προπονητή των ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΠΟΕΛ και Λιντς.

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά ο Ατρόμητος στην αναζήτηση του διαδόχου του Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες είναι προπονητής της Νυρεμβέργης.

Οι Περιστεριώτες έχουν κάνει πρόταση στον Τόμας Κρίστιανσεν και περιμένουν την απάντηση του 46χρονου Δανού. Ο πρώην προπονητής των ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΠΟΕΛ και Λιντς έχει ζητήσει διορία μίας-δύο ημερών μέχρι να δώσει την τελική του απάντηση στον Ατρόμητο.

Ο Κρίστιανσεν ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα. Στην πρώτη ομάδα των μπλαουγκράνα δεν αγωνίστηκε, αντίθετα παραχωρήθηκε δανεικός σε Χιχόν, Οσασούνα και Ράθινγκ Σανταντέρ.

Ακολούθησαν οι Οβιέδο, Βιγιαρεάλ και Τεράσα στην Ισπανία, ενώ το 2000 ήλθε στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο. Επέστρεψε στην πατρίδα του για τη Χερφόλγκε, ενώ έκλεισε την καριέρα του στη Γερμανία (Μπόχουμ κι Ανόβερο).

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός στην Αλ Ζαζίρα, ενώ στη συνέχεια δούλεψε στην Κύπρο σε ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΠΟΕΛ και Λιντς. Παραμένει άνεργος από τον Φεβρουάριο του 2018, όταν κι απομακρύνθηκε από τα παγώνια.

Photo credits: AP Photo/Petros Karadjias

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ