ΠΑΛΗ

Στη Ρωσία ο Τασκούδης

Στη Ρωσία ο Τασκούδης
Τασκούδης

Στο Golden Grand Prix του Κρασνογιάρσκ θα λάβει μέρος ο Τάσος Τασκούδης

Ο 22χρονος παλαιστής του Εμμανουήλ Παππά Σερρών, ο οποίος προπονείται στη Βουλγαρία υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού τεχνικού, Σιμεόν Στέρεφ, μετέβη στη Ρωσία για το διεθνές τουρνουά που συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται στην κυριολεξία για ένα "μίνι" παγκόσμιο πρωτάθλημα.
"Το συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί μεγάλη πρόκληση για μένα. Σαν να συμμετέχεις σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είναι μια καλή ευκαιρία για να δω σε τι αγωνιστικό επίπεδο βρίσκομαι, αλλά και να φανεί η δουλειά που έχω κάνει αυτόν τον καιρό με τον κ. Στέρεφ στη Βουλγαρία", τόνισε ο Απόστολος Τασκούδης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΦΠ.

Όπως για κάθε αθλητή, έτσι και για τον Τασκούδη ο πρώτος εφετινός στόχος είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στις αρχές Φεβρουαρίου.

"Πέρυσι στην Πάτρα είχα βρεθεί στην 3η θέση. Εφέτος θέλω να επιστρέψω εκεί που βρισκόμουν το 2005, το 2004 αλλά και το 2003, δηλαδή στην πρώτη θέση της κατηγορίας των 66 κιλών. Ο στόχος είναι βατός, βάσει της συστηματικής δουλειάς που κάνω όλον αυτόν τον καιρό", είπε ο 6ος Ολυμπιονίκης της Αθήνας, ο οποίος αναφορικά με το πόσο δύσκολη υπόθεση είναι η πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου, υπογράμμισε:

"Δεν θέλω να δω το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο. Όσο εύκολο είναι να προκριθώ, άλλο τόσο είναι και δύσκολο. Προχωράω βάσει ενός πλάνου, προκειμένου να φανώ συνεπής απέναντι στον εαυτό μου και απέναντι στους ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα. Είναι μέσα στις δυνατότητές μου η Ολυμπιακή πρόκριση και θα παλέψω γι` αυτήν, όποτε μου δοθεί η ευκαιρία".



Τέλος, ο Τασκούδης ευχαρίστησε και τον Σιμεόν Στέρεφ για την ευκαιρία που του έδωσε να προπονείται με την ομάδα της Βουλγαρίας.

"Είναι τιμή για κάθε αθλητή να προπονείται με τον κ. Στέρεφ. Η δουλειά που γίνεται εδώ είναι σε διαφορετικές βάσεις απ` ότι στην Ελλάδα και τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε", είπε ο Τασκούδης.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ