OPINIONS

Το απόλυτο μαρτύριο!

Το απόλυτο μαρτύριο!

“Έλα γράψε κάτι” έλεγε ο Φιλέρης και ομολογώ ότι στο 50’ του αγώνα στο Καραϊσκάκη, έπαιξα το τελευταίο μου χαρτί. Του τηλεφώνησα και του είπα: “Μα καλά δε με λυπάσαι; Εγώ παίζω καλύτερα…” Και μου απάντησε: “Ε, βάλε αυτό!”

“Έλα γράψε κάτι” έλεγε ο Φιλέρης και ομολογώ ότι στο 50’ του αγώνα στο Καραϊσκάκη, έπαιξα το τελευταίο μου χαρτί. Του τηλεφώνησα και του είπα: “Μα καλά δε με λυπάσαι; Εγώ παίζω καλύτερα…” Και μου απάντησε: “Ε, βάλε αυτό!”

Τι να πούμε ρε παιδιά για τον αγώνα Ολυμπιακού- Άρη; Να κάνουμε ποδοσφαιρική ανάλυση; Και να σταθούμε σε τι; Στο ότι ο Ολυμπιακός είχε μια υπεροχή; Ναι είχε και τι έγινε; Στο ότι ο Λεντέσμα με τον Ντουντού, είναι καλό δίδυμο στα χαφ; Ε και τι έγινε; Στο ότι οι Πειραιώτες έπαιξαν καλή μπαλίτσα για είκοσι λεπτά; Ε και; Ότι ο Λούα Λούα είχε κέφια; Μα κι αυτό, είναι μεγάλη είδηση; Ίσως ο Ολυμπιακός, αν δεν είχε αποβληθεί ο Ζεβλάκοφ, να κέρδιζε, όμως και ο Άρης στο τέλος είχε την ευκαιρία του με τον Κάμπορα.

Όσα και να γραφτούν , όσα και να ειπωθούν, αυτό που έχει σημασία, είναι πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, υποφέρουν. Και πολύ περισσότερο, υποφέρουν όλοι αυτοί που πάνε στο γήπεδο και παρακολουθούν από κοντά την ομάδα που παρατάσσει ο Μπάντοβιτς και έχει φτιάξει ο Σωκράτης Κόκκαλης. Δεν γράφω για τους τηλεθεατές, γιατί αυτοί έχουν την ευχέρεια να πατήσουν ένα κουμπί και να αλλάξουν κανάλι. Κι αν θα πρέπει με το ζόρι, να πω κάτι για την εξέδρα, θα την ευχαριστήσω, γιατί απλά, φώναξε στο Καραϊσκάκη, αυτό που γράφω εδώ και κάτι μήνες: “Φέρε έναν καλό προπονητή και πάρε δέκα παίκτες…”

Όχι, μην ανησυχείτε, δεν θα σας ζαλίσω πάλι για τα διοικητικά, τα οικονομικά και τα μεταγραφικά. Προχθές κιόλας στο Sport 24 κάναμε μια εκ βαθέων ανάλυση για το τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Το φιλότιμο του Πάντου, ήταν αρκετό για να τον χρήσει πολυτιμότερο παίκτη σε αυτή την αναμέτρηση, όμως πέρα από τις μεμονωμένες ενέργειες του Λούα Λούα και κάποιες κάθετες του Ντουντού, δεν είδαμε κάτι άλλο. Και ο Άρης βαριόταν μη νομίζετε, μπορεί να μιλάμε και για το χειρότερο 90λεπτο της χρονιάς.

Ξέρετε μόνο ποιον λυπάμαι; Τον Μπάντοβιτς, γιατί θεωρώ ότι παραμένοντας τόσο καιρό στον χειρότερο Ολυμπιακό της 20ετιας, ίσως και να “κάηκε” μια και καλή ως προπονητής. Αυτό βέβαια θα το δείξει το μέλλον, αν και εφόσον βρεθεί ομάδα να του εμπιστευτεί την πρώτη καρέκλα του πάγκου της.

Α, μην ξεχάσω και την…ουσία: Το ενδεχόμενο να παίξουν από πολύ νωρίς στο Γιουρόπα Λίγκ είναι ορθάνοιχτο! Με τι ρόστερ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ