OPINIONS

Καμία βελτίωση ο Άρης

Καμία βελτίωση ο Άρης
INTIME SPORTS

Μια προπόνηση έφτανε στον Πατέρα για να κάνει την διαφορά στο Βικελίδης. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει εξασφαλισμένη την αγάπη των φίλων της ομάδας με την προσήλωση που έδειξε στον σύλλογο.

Αγάπη που δεν γίνεται να χαθεί καθώς είναι δεδομένο πως ο Πατέρας έχει και χρόνο να αφιερώσει στην ομάδα αλλά και την διάθεση.

Το μόνο που διακυβεύει ουσιαστικά στην επιστροφή του είναι τον έλεγχο του παρασκηνίου. Αποχώρησε όταν έκανε με τους δύο τίτλους limit up και στην επιστροφή του έδειξε ότι παραμένει σε άριστο αγωνιστικό επίπεδο.

Πάμε τώρα στα καθαρά αγωνιστικά. Ο Δαλούκας μπορεί να έχει την τιμή όταν αποσυρθεί να είναι ο μοναδικός διαιτητής που σφύριξε πέναλτι στον Βύντρα, αλλά το περίεργο είναι πως ο Άρης πλήρωσε τα αγωνιστικά του προβλήματα. Ο Παναθηναϊκός σε όλο το πρώτο ημίχρονο απειλούσε μόνο λόγο της αδυναμίας του Νέτο να παίξει στον ένας με έναν τον Λέτο. Όσες φορές βρέθηκαν απέναντι ο Αργεντίνος κατάφερε να δημιουργήσει ρήγμα. Η μοναδική φορά που θυμάμαι να τον έκοψε ήταν στο 66' έπειτα από συνδυασμό που είχε ο Λέτο με τον Νίνη.

Ο Άρης έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται στον Δαλούκα καθώς αν δεν σφύριζε το πέναλτι μπορεί όπως και πέρσι να έπαιρνε το 0-0. Αν όμως βγάλουμε έξω την διαιτησία και ασχοληθούμε καθαρά με το ποδόσφαιρο είναι φανερό πως ο Άρης σε σχέση με πέρσι δεν έχει την παραμικρή βελτίωση. Τα προβλήματα στα άκρα είναι τα ίδια. Ο Λέτο έκανε σε όλο το παιχνίδι πάρτυ ενώ ο Γκοβού μπήκε στο παιχνίδι για 5' στο διάστημα 58-63 και έβγαλε τρεις σερί φάσεις.

Τεράστιο είναι το πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο Άρης εγκλωβίζεται από το 4-4-2 του Κούπερ. Από την στιγμή που έλειπε ο Κάλβο ο Αργεντίνος τεχνικός προκειμένου να κρατήσει την τακτική του έβαλε στα αριστερά δύο βαριά κορμιά για 64' τον Τόχα και στα υπόλοιπα τον Μενδρινό. Ποδοσφαιριστές που δεν χρειάζεται να δεις το παιχνίδι για να διαπιστώσεις πως σαν εξτρεμ δεν γίνεται να φανούν επικίνδυνοι.

Με δεδομένο πως στον άξονα υπάρχουν δύο καθαροί αμυντικοί χαφ, οι Πρίττας, Ναφτί, βάση τακτικής μπορούσε να φανεί απειλητικός μόνο με τον Χαβίτο που είναι γνωστό πως δεν τελειώνει εύκολα φάσεις. Η ευκαιρία άλλωστε του δόθηκε σε μια συνηθισμένη αδράνεια του Μπουμσόνκ αλλά σαν γνωστός χασογκόλης την έχασε.

Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να αναπτυχθεί ο Άρης ήταν με κίνηση του Κόκε προς τα πίσω. Ο Μπουμσόνγκ αυτήν την κίνηση πάντως την διάβασε σωστά και όποτε επιχείρησε να παίξει πλάτη ο Ισπανός κόπηκε εύκολα. Μοιραία λοιπόν ο Άρης μόνο με στημένα έφερνε την μπάλα στην περιοχή του Τζόρβα και από την στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ μόνο από τύχη θα έφτανε στην ισοφάριση. Σίγουρα για τον βαθμό οι φίλοι του Άρη μπορούν να διαμαρτύρονται. Αγωνιστικά όμως η ομάδα δεν έχει καμία βελτίωση σε σχέση με πέρσι και τα προβλήματα που υπάρχουν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού θα τα βρει μπροστά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ