STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η μεταγραφική περίοδος έδειξε τους λόγους που έχει ξεφύγει ο Ολυμπιακός

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην παρουσίαση του από τον Ολυμπιακό
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην παρουσίαση του από τον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Ο Τσάρλυ αναλύει τις μεταγραφικές κινήσεις των Big-5, παρουσιάζει τι πραγματικά χρειάζονταν, τι έχασαν, αλλά και πώς αποδεικνύεται ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τους διώκτες του.

Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκαν. Οι 5 μεγάλοι έκαναν τις δικές τους κινήσεις. Πάμε να δούμε τι χρειάζονταν, τι απέκτησαν, τι έχασαν και σε ποιο βαθμό κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την μεταγραφική περίοδο ώστε να καλύψουν τις αδυναμίες τους και να ενισχυθούν για τη συνέχεια της σεζόν.

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός απέδειξε και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πως κινείται σε πολύ πιο υψηλό επίπεδο από τους υπόλοιπους. Οι προσθαφαιρέσεις ήταν απόλυτα στοχευμένες.

Απέκτησε

Παπασταθόπουλος, 32, στόπερ, Άρσεναλ

Ρεάπτσιουκ, 23, αριστερός μπακ, Πάσος Φερέιρα

Κένι Λαλά, 30 ετών, δεξί μπακ, Στρασβούργο

Αποχώρησαν

Πέπε, κεντρικό χαφ, δανεικός, Φαρμαλικάο

Μπρούνο, εξτρέμ, ελεύθερος, Άρη

Σισέ, στόπερ, δανεικός, Σεντ Ετιέν

Σουντανί, επιθετικός

Βινάγκρε, αριστερό μπακ, διακοπή δανεισμού, Γουλβς

Μανθάτης, δεξί εξτρέμ, ελεύθερος, Παναιτωλικός

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Στο πλάνο εξέλιξης του Μαρτίνς, χρειαζόταν ένας στόπερ να δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια από τον τρίτο στόπερ της ομάδας τον Σισέ, που ειδικά την φετινή σεζόν ήταν επιρρεπής στο εύκολο ατομικό λάθος. Ο Σισέ δόθηκε δανεικός στην Σεντ Ετιέν, στην θέση του αποκτήθηκε ο Παπασταθόπουλος. Ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι έχασε τους Τσιμίκα, Ομάρ, οι δύο αντικαταστάτες τους, μεγάλη σε ηλικία, δεν μπορούσαν να προσφέρουν ανάλογα ανεβάσματα και ήταν ξεκάθαρο πως υπήρχε ένα κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας που δεν δούλευε με την απαιτούμενη ένταση.

Συνολικά ο Μαρτίνς χρειαζόταν περισσότερα ανεβάσματα από τους δύο ακραίους του μπακ και ακριβώς για να λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, απέκτησε τους Κένι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ. Επίσης φρόντισε να απαλλαγεί από τους Πέπε, Βινάγκρε που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι και δεν βγήκαν και να αφήσει ελεύθερους τους Σουντανί, Μανθάτη, Μπρούνο, που ήταν φανερό πως δεν είχαν να προσφέρουν τίποτα παραπάνω στον Ολυμπιακό.

Με λίγα λόγια και αυτή η μεταγραφική περίοδος ήρθε να επιβεβαιώσει τον επαγγελματικό τρόπο που δουλεύει ο Ολυμπιακός και να συμβάλει στην εξέλιξη της δουλειάς που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018 με την πρόσληψη του Μαρτίνς.

ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΝΤΑΝΤΣΕΝΚΟ

Η εικόνα του γηπέδου αλλά και οι αριθμοί τις opta -έχετε διαβάσει αναλύσεις από τους Θέμη Καίσαρη και Ηλία Καλλονά- μαρτυρούν πως η ΑΕΚ έχει σοβαρό πρόβλημα στην θέση του τερματοφύλακα στο κέντρο της άμυνας και στα δύο άκρα.

Απέκτησε

Όλεγκ Νταντσένκο, δεξί μπακ, Ρουμπίν Καζάν

Αποχώρησαν

Παουλίνιο, δεξί μπακ, ελεύθερος

Καρακλάγιτς, δανεικός, Ραντ

Νταβίντ Σιμάο, δανεικός, Μορεϊρένσε

ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΠΕΡ

Ο Τσιτώντας ήταν βάσει αριθμών ο χειρότερος τερματοφύλακας της Super League, ο Αθανασιάδης στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έδειξε το άγχος και την έλλειψη αυτοπεποίθησης, πιάνοντας την μπάλα με τα χέρια, σαν να παίζει μήλα, σε ένα συνηθισμένο γύρισμα, πάνω στην πίεση, του νεαρού Λάτσι με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να χάσει μέσα από τα χέρια της ένα σπουδαίο διπλό στην Τούμπα. Τερματοφύλακας όμως δεν αποκτήθηκε.

Στο κέντρο της άμυνας ο Τσιγκρίνσκι δεν κάνει χρονιά σύμφωνα με την κλάση του, δεν υπάρχει στόπερ με τις γρήγορες αντιδράσεις και την ικανότητα του Βράνιες στον αέρα και το γεγονός αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ΑΕΚ να έχει δεχτεί τα περισσότερα τέρματα με το κεφάλι από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Super League. Η επιλογή βελτίωσης του συγκεκριμένου προβλήματος είναι ο Γούτας του Ατρομήτου που όμως αποκτήθηκε για το καλοκαίρι.

Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΝΤΑΝΤΣΕΝΚΟ

Κομβικό ρόλο στα αμυντικά προβλήματα και στους αριθμούς που αφορούν και την παρουσία του Τσιτώντα αλλά και της αδυναμίας στο κέντρο της άμυνας, έχει παίξει η αδυναμία στα δύο άκρα. Η ΑΕΚ από τα δύο της μπακ, δεν έπαιρνε την παραμικρή επιθετικότητα, με αποτέλεσμα να δέχεται έντονη πίεση. Η προβληματική εικόνα των Μπακάκη, Παουλίνιο, Λόπεw, Ινσούα έφερνε πίεση στα άκρα και πολλές σέντρες προς τον αντίπαλη περιοχή, που σε πολλές περιπτώσεις ειδικά στην εποχή Καρέρα, έβγαιναν ανενόχλητες. Για όλα αυτά, υπήρξε μία μόνο ενίσχυση.

Η πρώτη προπόνηση του Νταντσένκο με την ΑΕΚ
Η πρώτη προπόνηση του Νταντσένκο με την ΑΕΚ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ INTIME SPORTS

Το θετικό είναι πως ο Όλεγκ Νταντσένκο είναι καλός μπακ. Έχει επιθετικότητα που έλειπε από τα άκρα της AΕΚ, διαθέτει ανεβάσματα, ταχύτητα και πολύ ποιοτική σέντρα. Πρόκειται για έναν επιθετικογενή μπακ, που προσφέρει τελική δημιουργία στην ομάδα του και έχει καλά στημένα. Φέτος έχει δώσει 5 ασίστ στην ομάδα του, οι τρεις από σέντρες, οι δύο από εκτελέσεις κόρνερ και προσφέρει 2,7 key passes ανά 90 λεπτά. Μεγάλο νούμερο για ακραίο μπακ, ο μέσος όρος καριέρας του είναι 1,5 key passes ανά 90 λεπτά. Να είμαστε δίκαιοι, τον Ιανουάριο δεν μπορείς να καλύψεις πολλές από τις αδυναμίες σου. Τουλάχιστον αποκτήθηκε ένας ποδοσφαιριστής που θα λύσει ένα από τα προβλήματα της ομάδας.

Ο ΑΡΗΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΦΟΡ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ

Ο Άρης πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά. Είναι ξεκάθαρο πως το μεγάλο του πρόβλημα είχε να κάνει με την κορυφή της επίθεσης και από εκεί και πέρα, χρειάζεται επιπλέον λύσεις στα δύο άκρα. Στα δεξιά ο τραυματισμός του Σάκιτς από το ξεκίνημα της σεζόν είχε αφήσει γυμνή την συγκεκριμένη θέση. Η πρόσληψη του Μάτζιου βοήθησε ώστε να ενεργοποιηθεί ο Σούντγκρεν, που είναι τουλάχιστον αξιοπρεπής. Από τις αρχές του έτους επέστρεψε και ο Σάκιτς και με αυτό το δίδυμο θα κλείσει την χρονιά στο δεξί άκρο της άμυνας. Για τα αριστερά αποκτήθηκε με μορφή δανεισμού ο Ιωάννου και έχει ήδη γίνει ο βασικός αριστερός μπακ του Μάντζιου.

Απέκτησε

Κώστα Μητρογλου, επιθετικός, Μαρσέιγ

Μπρούνο, εξτρέμ, Ολυμπιακός

Νικόλας Ιωάννου, αριστερός μπακ, Νότιχγαμ

Αποχώρησαν

Κριστιάν Λόπεθ, επιθετικός, δανεικός, Καρταχένα

Τόνι Ντάτκοβιτς, στόπερ, δανεικός, Καρταχένα

Φάμπιαν Έμαν, ελεύθερος

ΜΟΛΙΣ 4 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡ

Το μεγάλο πρόβλημα όμως του Άρη, είχε να κάνει με την κορυφή της επίθεσης. Όπως έχετε διαβάσει στο SPORT24, ο Λόπεθ πέρα από το γκολ που πέτυχε στην πρεμιέρα με την Λαμία, όχι μόνο δεν κατάφερε να πετύχει άλλο τέρμα, αλλά ούτε να πάει σε τελική. Γρήγορα βασικό φορ της ομάδας έγινε ο Μάνος, που έχει πετύχει μέχρι σήμερα 3 τέρματα σε 20 αγώνες, έχοντας σκοράρει μόλις σε 2 παιχνίδια. Με λίγα λόγια ο Άρης που έχει σαν στόχο μία θέση στην πρώτη 4άδα, από την θέση του φορ έχει πάρει μόλις 4 τέρματα και από τα 20 παιχνίδια που έχει δώσει, μόνο σε 3 από αυτά πήρε γκολ από τον σέντερ φορ του.

Ο Κώστας Μήτρογλου με τη φανέλα του Άρη
Ο Κώστας Μήτρογλου με τη φανέλα του Άρη EUROKINISSI

Νούμερα που φωνάζουν το πόσο μεγάλη ανάγκη έχει αυτή η ομάδα από έναν καθαρό στράικερ. Είναι ακραίο και δύσκολο να είσαι μόνιμα ανάμεσα στην 2η και στην 3η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας πάρει τόσο λίγα πράγματα από την θέση του φορ. Είναι ξεκάθαρο πως ο Μήτρογλου μόνο προσθετικά μπορεί να λειτουργήσει σε αυτήν την προσπάθεια, καθώς ο Άρης δεν έπαιρνε σχεδόν τίποτα από το συγκεκριμένο χώρο. Το ζητούμενο είναι σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι και πόσο χρόνο θα χρειαστεί να βρει τον εαυτό του. Η προσθήκη του Μπρούνο έρχεται να λειτουργήσει προσθετικά σε χώρους που ο Άρης έτσι κι αλλιώς έχει καλούς παίκτες και μέχρι στιγμής από αυτούς ήταν υποχρεωμένος να παίρνει και την αποτελεσματικότητα του.

ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ

Απέκτησε

Σίντζι Καγκάβα, κεντρικό χαφ, χωρίς ομάδα

Αμπτούλ Ραχμάν, αριστερό μπακ, Τσέλσι

Βλαντιμίρ Μπράντονιτς, αριστερό εξτρέμ, Ραντνίκ

Κρμέντσικ, φορ, Μπριζ

Ουάρντα, επιτελικός χαφ, Βόλος

Λάζαρος Λάμπρου, εξτρέμ, Τβέντε

Αποχώρησαν

Εσίτι, αμυντικός χαφ, δανεικός, Γκεζτέπε

Μπίσεσβαρ, επιτελικός χαφ, δανεικός, Απόλλων Λεμεσού

Δημήτρης Γιαννούλης, αριστερό μπακ, Νόριτς

Μούσα Ουαγκέ, δεξί μπακ, πρόωρη λήξη δανεισμού

Ο ΠΑΟΚ χτίστηκε λανθασμένα το καλοκαίρι και είναι ξεκάθαρο πως έχει μείνει πίσω από τον Ολυμπιακό. Υπάρχει σοβαρή απόσταση ώστε να φθάσει ξανά στο σημείο να κάνει πρωταθλητισμό.

Μπήκε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με πρόβλημα στην θέση του τερματοφύλακα, στο κέντρο της άμυνας, στα δεξιά της άμυνας. Χρειαζόταν έναν κεντρικό χαφ να παίζει με περισσότερη ένταση και ενέργεια στον συγκεκριμένο χώρο, έναν επιτελικό χαφ που να μπορεί να παίξει ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου και έψαχνε από την αρχή του καλοκαιριού έναν καθαρό στράικερ. Έπρεπε λοιπόν να βρεθεί μία πιο αξιόπιστη περίπτωση από αυτήν του Τσόλακ, να διορθωθεί δηλαδή η λανθασμένη επιλογή του καλοκαιριού.

Συνήθως πρώτα έρχεται η βελτίωση, φτιάχνοντας τα θεμέλιά σου και στην συνέχεια χτίζεις τα υπόλοιπα κομμάτια. Με σάπια θεμέλια, χωρίς να υπάρχει ασφάλεια στο αμυντικό κομμάτι, είναι δύσκολο να βρεις την ηρεμία σου, την οργάνωση που χρειάζεται για να βελτιωθείς. Για μένα είναι περίεργο, δείχνει και ανωριμότητα, το γεγονός πως στον ΠΑΟΚ κοίταξαν μόνο την μεσοεπιθετική βελτίωση.

ΠΗΡΕ ΣΤΡΑΪΚΕΡ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Στο πρόσωπο του Κρμέντσικ βρήκαν τον στράικερ περιοχής που έψαχναν από την ημέρα που έφυγε ο Πρίγιοβιτς. Ο Ουάρντα αμέσως έδειξε πως μπορεί να καλύψει το δύσκολο πόστο του επιτελικού χαφ, που από την στιγμή που έφυγε ο Πέλκας ήταν κενό. Η μεταγραφή Μουργκ δεν βγήκε και η καριέρα του Μπίσεσβαρ είχε τεράστια πτώση και δόθηκε δανεικός.

Ασφαλώς το βαρύ όνομα που αποκτήθηκε είναι ο Καγκάβα. Ένας ποδοσφαιριστής που για τα ελληνικά δεδομένα, διαθέτει προσόντα ικανά να κάνουν σοβαρή διαφορά, όμως δεν γίνεται να αγνοηθεί πως δεν είχε ομάδα. Η λογική λέει πως θα χρειαστεί υπομονή και χρόνο και πρέπει να λογίζεται σαν μία μεταγραφή που η σημασία της, η χρησιμότητά της θα φανεί την επόμενη σεζόν.

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΩΡΑΚΙΣΗ

Όσο αναφορά την μεσοαμυντική λειτουργία, δεν έγινε καμία κίνηση. Θα έλεγε κανείς πως η ομάδα άνοιξε ακόμα περισσότερο. Η απουσία του Γιανούλη είναι τεράστια, πρόκειται με διαφορά για τον πιο επιδραστικό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και μοναδικός χώρος που ένιωθε ασφάλεια ανασταλτικά η ομάδα. Με τον Γιαννούλη αριστερό μπακ, τουλάχιστον από την συγκεκριμένη πλευρά, ο ΠΑΟΚ δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα από αυτά που του έβαζε ο αντίπαλος. Η αποχώρηση του ανοίγει ακόμα έναν χώρο προβληματισμού. Στο γήπεδο θα φανεί τι μπορεί να προσφέρει ο Ραχμάν.

Η μεταγραφική περίοδος έδειξε τους λόγους που έχει ξεφύγει ο Ολυμπιακός
Ο Μπαμπά Ραχμάν μετά την υπογραφή συμβολαίου στον ΠΑΟΚ PRINT SCREEN VIDEO

Δεν έγινε καμία κίνηση, ούτε στο κέντρο άμυνας, ούτε στην θέση του τερματοφύλακα, ούτε στα δεξιά. Δεν αποκτήθηκε κάποιος να δώσει ενέργεια στον άξονα και έφυγε και ο Εσίτι, που από τις πρώτες ημέρες που αποκτήθηκε έγινε φανερό, πως δεν μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, όμως όταν ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν ένα καθαρό 6άρι, ήταν μία λύση. Τώρα δεν υπάρχει ούτε αυτή και το τελευταίο διάστημα, άνοιξε και η συζήτηση για το μέλλον του Αουγκούστο, καθώς υπάρχουν παράπονα με την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά. Με λίγα λόγια, ο ΠΑΟΚ είχε πολλά ανοιχτά μέτωπα, ασχολήθηκε μόνο με την κάλυψη στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Η ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΑΝΚΑΡΕ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ

Απέκτησε

Σανκαρέ, κεντρικός μέσος, ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ

Ενγκμπακοτό, εξτρέμ, Γκινγκάμπ

Σεϊκ Νιάς, αμυντικός μέσος, Λιλ

Αποχώρησαν

Μαυρομμάτης, στόπερ, Ατρόμητος

Ζαγαρίτης, αριστερός μπακ, Πάρμα

Εμμανουηλίδης, επιθετικός, δανεικός, Φορτούνα Σιτάρντ

Αντονίτο, δεξί μπακ, ελεύθερος

Ο Παναθηναϊκός στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μπήκε ψάχνοντας έναν δεύτερο δεξί μπακ, αναπληρωματικό του Κουρμπέλη, έναν κεντρικό μέσο που να δίνει στοιχεία έντασης, ενέργειας που λείπουν από τους χαφ του Παναθηναϊκού και ο Λάζλο Μπόλονι, ήθελε ταχύτητα στα άκρα, ώστε να βοηθηθεί για το άμεσο ποδόσφαιρο που εφαρμόζει. Το κλείσιμο των μεταγραφών τον βρήκε σε άλλες θέσεις κερδισμένο, αλλού χαμένο αλλά και με παγιωμένη την άποψη πως ο σύλλογος λειτουργεί ερασιτεχνικά.

ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΜΕ ΜΟΛΟ, ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

Στα δεξιά η προσπάθεια του Μολό επιβραβεύτηκε και αποφασίστηκε πως δεν χρειάζεται αυτήν την εποχή να κοιτάξει ο σύλλογος, για να καλύψει το κενό στο ρόστερ του Αντονίτο. Όμως το γεγονός πως δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον Ζαγαρίτη άνοιξε την κουβέντα και στα αριστερά. Στον Παναθηναϊκό έψαχναν μέχρι την τελευταία στιγμή για να πάρουν εξτρέμ και την θέση του αριστερού μπακ την έχουν αφήσει στον Χουανκάρ, που τα τελευταία τρία χρόνια έχει δύο χιαστούς και βγάζει συχνά θεματάκια τραυματισμών. Σαν αναπληρωματικός μπακ λογίζεται ο Χατζηθεοδωρίδης που επέστρεψε κι αυτός από σοβαρό τραυματισμό.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Στον άξονα, ο Παναθηναϊκός έκανε μία σημαντική μεταγραφή, φέροντας έναν πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή. Ο Σανκαρέ ξεκάθαρα μπορεί να δώσει στοιχεία που δεν υπήρχαν στο ρόστερ. Έμπειρος ποδοσφαιριστής, με τεράστια καριέρα στο Σαμπιονά. Πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά ονόματα που έχει φέρει τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος. Θα προσφέρει κάθετο τρέξιμο, έξτρα πάτημα στην αντίπαλη περιοχή, κερδισμένες μονομαχίες σε χώρους που αποδιοργανώνουν τον αντίπαλο.

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ

Στον κόσμο της ομάδας δεν μπορεί και δικαίως να γίνει κατανοητό για ποιον λόγο δίνεται δανεικός ο Εμμανουηλίδης για να πάρει τον χώρο του στην ομάδα ένας ποδοσφαιριστής που στα 29 του χρόνια έχει φανεί πως το επίπεδό του είναι για την δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Είναι να τρελαίνεσαι, αλλά στην εποχή που στο ποδόσφαιρο βρέχει χρήμα, την ίδια περίοδο ο Παναθηναϊκός χάνει για ψίχουλα δύο ποδοσφαιριστές που ανέδειξε η ακαδημία του και είναι ξεκάθαρο, πως είναι σε θέση να κάνουν καριέρα και να προσφέρουν τουλάχιστο στον σύλλογο. Με τα τροφεία και ένα 300αρι καλύφτηκε για τον Ζαγαρίτη, μόλις ένα 500ρικό οψιόν έβαλε για τον Εμμανουηλίδη. Μόλις 500 χιλιάρικα για επιθετικό 20 ετών, που έχει το γκολ, πραγματικά είναι να κάνεις το σταυρό σου.

Το μήνυμα που έστειλε με τον πανηγυρισμό του ο Εμμανουηλίδης
Το μήνυμα που έστειλε με τον πανηγυρισμό του ο Εμμανουηλίδης EUROKINISSI SPORTS

Επίσης καταλαβαίνω τον Μπόλονι να θέλει αντικαταστάτη του Κουρμπέλη αν και μία χαρά την έκανε την δουλειά και κάλυψε τον χώρο ο Βέλεθ, δεν μπορώ όμως να καταλάβω για ποιον λόγο μία ομάδα που έχει ακαδημία και παράγει ποδοσφαιριστές, να δανείζεται ταλέντα που ανήκουν σε άλλες ομάδες. Ειδικά από την στιγμή που δεν κάνει πρωταθλητισμό. Δεν έχω άποψη για τον Νιάς, μία φορά έχει αγωνιστεί σαν δεξί μπακ μάλιστα, στην ήττα της Λιλ με 3-2 για το Europa League από την Σέλτικ. Ακόμα όμως και να είναι σπουδαίο ταλέντο, δεν βρίσκω το νόημα να μην αξιοποιεί ο σύλλογος τα δικά του περιουσιακά στοιχεία και να μπαίνει στην λογική να βελτιώνει ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων.

Ο Ραφίνια είναι πλέον περιττός, ο Γκαρσία να μην γίνει πείραμα, όλη η ΑΕΚ είναι ο Χιμένεθ: Το σχόλιο των Παντελή Βλαχόπουλου και Παντελή Διαμαντόπουλου

Photo crdits: Eurokinissi, Intime Δελτία Τύπου

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ