SPORT24

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας (19/02)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας (19/02)

Σπουδαία "διπλά" για Ατλέτικο και Μπάγερν στο Champions League, οι ξεχωριστοί Μέσι - Ιμπραχίμοβιτς και η προετοιμασία των δύο "αιωνίων" στο μπάσκετ για το ντέρμπι στην Euroleague. Δείτε ποιες ήταν οι ειδήσεις που ξεχώρισαν την Τρίτη (18/02).

Ποιες ήταν οι σημαντικότερες αθλητικές ειδήσεις της Τετάρτης (19/02) στην Ελλάδα και τον κόσμο; Διαβάστε τες όλες εδώ και δείτε videos από την αγωνιστική δράση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πέρσι είχε νικήσει με 3-1, φέτος επικράτησε με 2-0 η Μπάγερν μέσα στο Λονδίνο και κρατά την πρόκριση στα προημιτελικά στα χέρια της. Χαμένα πέναλτι Εζίλ και Αλάμπα, αποβολή ο Στσέσνι (video)

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην μοναδική της ευκαιρία η Ατλέτικο σκόραρε με τον Ντιέγκο Κόστα στο 83' και νίκησε 1-0 την Μίλαν μέσα στο "Σαν Σίρο". Δοκάρια οι "ροσονέρι" με Κακά και Πόλι (video)

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στο κατόπι του Ραούλ για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ήδη κατέχει την πρωτιά στις νοκ άουτ φάσεις (βίντεο).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τι άλλο να κάνει; Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μετέτρεψε σε one-man-show το ματς με τη Λεβερκούζεν και έστειλε ήδη την Παρί στους "8" του Champions League. Απολαύστε την τρομερή γκολάρα του που τρέλανε Γάλλους και όχι μόνο (vds).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εταιρείες αλλά και κρατικοί λειτουργοί πίσω από κύκλωμα λαθρεμπορίας υγρών καυσίμων. Συνελήφθη ο πρόεδρος του Ατρομήτου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δεκαπέντε είναι συνολικά τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που συνελήφθησαν για πλείστα αδικήματα. Ο Γ. Σπανός, πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και του Ατρόμητου Αθηνών, φέρεται να έχει αρχηγικό ρόλο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Νέλσον Βαλντές υπέστη νέο μυικό τραυματισμό και χάνει την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γ. την Τρίτη (25/2) στο Φάληρο. Οι σκέψεις του Μίτσελ για την μεσοεπιθετική τριάδα και τον φορ κόντρα στους "κόκκινους διαβόλους".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Μίτσελ τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για όλες τις προκλήσεις που έχει μπροστά του σε Ελλάδα και Ευρώπη, εγκωμίασε τον Σα Πίντο και χρησιμοποίησε το γνωστό του χιούμορ όταν η κουβέντα πήγε στον Ντουντού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ρούι Κόστα, πρώην άσος και νυν τεχνικός διευθυντής της Μπενφίκα, παρακολούθησε την προπόνηση των "Αετών" στην Τούμπα. Πόσοι φίλαθλοι της αντιπάλου του ΠΑΟΚ θα βρεθούν στην Τούμπα την Πέμπτη (20/2). (videos)

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ενωτική δήλωση του Ιβάν Σαββίδη μία ημέρα πριν το μεγάλο ματς με την Μπενφίκα. "Ξέρουμε πώς να διορθώσουμε την κατάσταση" τονίζει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αγγλική ιστοσελίδα αναφέρεται στην αγωνιστική ανάταση του Μεχντί Αμπέντ στον Παναθηναϊκό και στο αν η Νιουκάσλ πρέπει να τον διατηρήσει δανεικό ή να τον επαναφέρει στο ρόστερ της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ντούνης και Ντουντού

Μάρκος Ντούνης και Ντουντού πήραν τα βραβεία της 25ης αγωνιστικής για MVP και Best Goal αντίστοιχα (βίντεο).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η ολιγόωρη επίσκεψη του Μισέλ Πλατινί στην Αθήνα στο πλαίσιο της συνάντησης του με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Ακολούθως, ο πρόεδρος της UEFA θα αναχωρήσει για τη Νίκαια όπου την Κυριακή θα λάβει χώρα η κλήρωση για το Euro 2016.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Κώστας Καίσαρης προσπαθεί, χωρίς όμως να τα καταφέρνει, να διαβάσει το ματς ΠΑΟΚ - Μπενφίκα. Και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ζητείται ένα ποδοσφαιρικό θαύμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προετοιμάζονται για ένα ευρωπαϊκό ντέρμπι στο οποίο δεν επενδύουν μόνο αγωνιστικά, αλλά κυρίως επικοινωνιακά. "Εμπειρία εναντίον ενέργειας", "κοντρόλ εναντίον ρυθμού" θα μετρήσουν μέχρι να μιλήσουν οι προσωπικότητες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δείτε σε video την άφιξη του Λαμάρ Όντομ στην κεντρική πλατεία της Βιτόρια και την παρουσίαση του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παίκτης των Φιλαδέλφεια 76ερς για δύο ημέρες θα είναι ο 18χρονος Κέβιν Γκρόου, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο Down. Έκανε το "ντεμπούτο" του κόντρα στους Καβαλίερς. (video)

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ένα μεγάλο Φάιναλ 4 αναμένεται να γίνει στην Καλαμάτα με τη συμμετοχή της ΑΕΚ, της Κηφισιάς, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ που σφράγισαν τα εισιτήρια τους για την τετράδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα μέλη της Επιτροπή Κανονισμών της Παγκόσμιας ομοσπονδία βόλεϊ προωθούν πέντε συνολικά αλλαγές οι οποίες θα αλλάξουν την μορφή του αθλήματος σημαντικά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ ευχαρίστησε τους πολυάριθμους φίλους του Γερμανού για τα μηνύματα υποστήριξης. Διαβάστε αναλυτικά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Αμερικανίδα Λορίν Γουίλιαμς κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο διπλό έλκηθρο, δύο χρόνια μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Νορβηγός Όλε Έιναρ Μπγιορντάλεν έγινε ο πιο επιτυχημένος αθλητής στην ιστορία των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων με 13 μετάλλια. Είναι το δεύτερο χρυσό μετάλλιο του στο Σότσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ