ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αδυναμία του Παναθηναϊκού και η τύχη της Νιουκάσλ

Η αδυναμία του Παναθηναϊκού και η τύχη της Νιουκάσλ
INTIME SPORTS

Αγγλική ιστοσελίδα αναφέρεται στην αγωνιστική ανάταση του Μεχντί Αμπέντ στον Παναθηναϊκό και στο αν η Νιουκάσλ πρέπει να τον διατηρήσει δανεικό ή να τον επαναφέρει στο ρόστερ της.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Μεχντί Αμπέντ και ο Μεχντί Αμπέντ θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό... Αυτό είναι ένα αξίωμα που ισχύει, αλλά η πραγματοποίηση του δεν εξαρτάται από τους δύο αναφερόμενους.

Ο καθοριστικός παράγοντας στην εξέλιξη της υπόθεση της είναι η Νιουκάσλ, στην οποία ανήκει ο Αλγερινός μέσος και η οποία τον έχει παραχωρήσει δανεικό στον Παναθηναϊκό. Οι διοικούντες της θα αποφασίσουν για την παράταση του δανεισμού ή για την επανένταξη του στο ρόστερ της.

Η αγγλική ιστοσελίδα chroniclelive.co.uk φιλοξένησε ένα ρεπορτάζ για την υπόθεση και αφού αρχικά κατέγραψε τις επιθυμίες του Αμπέντ και του Παναθηναϊκού, στη συνέχεια εστίασε στην οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ.

Αρχικά, στέκεται στην ανάταση του Μεχντί Αμπέντ, στο γεγονός ότι ο Αναστασίου τον εμπιστεύεται, τον έχει καθιερώσει και ο Αλγερινός αρχίζει να δείχνει τις δυνατότητες του.

Ουσιαστικά, σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός ο οποίος μέχρι πριν λίγα χρόνια αγωνιζόταν στο Champions League, διεκδικούσε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και διατηρούσε ένα ακριβό ρόστερ, πλέον δεν έχει τα χρήματα που απαιτούνται για να αγοράσει τα δικαιώματα του Μεχντί Αμπέντ.

Συμπληρώνει ότι και η οικονομική κρίση στη χώρα δεν ευνοεί τις επενδύσεις στο ποδόσφαιρο, καθώς και ότι το επίπεδο της Superleague έχει πέσει πάρα πολύ.

Το δημοσίευμα κλείνει υπογραμμίζοντας ότι η Νιουκάσλ ίσως αποδειχθεί τυχερή λόγω αυτή της συγκυρίας, επειδή έχει τη δυνατότητα να επανεκτιμήσει τις προοπτικές του Αμπέντ!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ