SPORT24

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας (18/02)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας (18/02)

Το Τσάμπιονς Λιγκ επέστρεψε, οι ελληνικές ομάδες ετοιμάζονται για την 26η αγωνιστική και οι δύο αιώνιοι στο μπάσκετ για το Ευρωπαϊκό ντέρμπι. Δείτε ποιες ήταν οι ειδήσεις που ξεχώρισαν την Τρίτη (18/02).

Ποιες ήταν οι σημαντικότερες αθλητικές ειδήσεις της Τρίτης (18/02) στην Ελλάδα και τον κόσμο; Διαβάστε τες όλες εδώ και δείτε videos από την αγωνιστική δράση.

Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα 0-2

Με εκτέλεση πέναλτι του Λιονέλ Μέσι και γκολ του Ντάνι Άλβες στο 90' η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-0 την Σίτι μέσα στο Μάντσεστερ και είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για πρόκριση. Παράπονα των Άγγλων πως η ανατροπή ήταν εκτός περιοχής (video)

Λεβερκούζεν - Παρί Σεν-Ζερμέν 0-4

Επιβλητική η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε με 4-0 την Μπάγερ μέσα στο Λεβερκούζεν και ουσιαστικά προκρίθηκε στους "8". Κορυφαίος Ματουιντί, γκολάρα ο Ιμπραχίμοβιτς

Live your myth in Greece

Το Sport24.gr παρουσιάζει 14 περιπτώσεις γνωστών ξένων παικτών που είδαν τις καριέρες τους να απογειώνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα την στιγμή που πολλοί τους θεωρούσαν "ξοφλημένους". Από τους Έμερσον, Ριβάλντο, Ρεκόμπα στον... Ντουντού.

Η τρίτη επιστροφή του Αναστό στον Πανιώνιο

Ο Νικόλας επέστρεψε σπίτι του. Αυτός θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ο τίτλος που θα συνόδευε την είδηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου από τον Νίκο Αναστόπουλο.

"Ενδιαφέρον της Τζένοα για Ολαϊτάν"

Δημοσιεύματα του εξωτερικού θέλουν την Τζένοα να εξετάζει την περίπτωση του Μάικλ Ολαϊτάν, σημειώνοντας πως για τον παίκτη του Ολυμπιακού υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.

Πάνω από 500 οι νεκροί εργάτες στο Κατάρ

Οκτώ χρόνια πριν από την τέλεση του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ και ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους εν ώρα εργασίας αυξάνεται σε δραματικό βαθμό. Διαβάστε στοιχεία που σοκάρουν.

"Να γίνει γιορτή για την Αθήνα"

Μία ακόμα γιορτή για την πόλη της Αθήνας ετοιμάζει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής με τη διεξαγωγή του 3ου Ημιμαραθωνίου. Πυρά Παναγόπουλου κατά της Πολιτείας. (VIDEOS)

Ο Έλληνας πίσω από το Μουντιάλ του Κατάρ

Ο ισχυρός άνδρας του Μουντιάλ 2022, Θανάσης Μπατσίλας, λύνει όλες τις απορίες μέσω του Sport24.gr για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ποια εποχή θα διεξαχθεί η διοργάνωση; Πως θα αντιμετωπιστούν οι υψηλές θερμοκρασίες αλλά και ποια η θέση του Εμιράτου για τις συνθήκες εργασίας.

Από το Γεντί Κουλέ προπονητής στο MLS

O Νίκος Κουνενάκης από τους ελάχιστους Έλληνες προπονητές που εργάζονται σε σύλλογο του εξωτερικού μιλάει στο Sport24.gr για τη νέα εμπειρία του στη Mόντρεαλ Ίμπακτ στο πλευρό του Φρανκ Κλόπας. Οι στόχοι, η παρουσία το Ντε Βάιο, Φεράρι και το ενδεχόμενο απόκτησης Ελλήνων παικτών.

Η Primera στο φακό του Sport24.gr

Το Sport24.gr κάνει zoom στην Primera División. Όσοι και όσα ξεχώρισαν στο τριήμερο της 24ης αγωνιστικής. Ομάδες, παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι, ρεκόρ, δηλώσεις, παράξενα (φωτογραφίες & videos)

Ωραίοι ως Έλληνες: O έλεγχος του Sport24.gr

Ασίστ ο Γιάννης Φετφατζίδης, έπαιξε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, αποβλήθηκε ο Στέργος Μαρίνος. Διαβάστε στο Sport24.gr τι έκαναν Έλληνες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ανέλυσε την Μπενφίκα ο Στέφενς

Ο Χουμπ Στέφενς ανέλυσε στους παίκτες του το παιχνίδι της Μπενφίκα με τη βοήθεια του video. Ακολούθησαν προληπτικά πρόγραμμα αποκατάστασης οι Νάτχο και Αθανασιάδης. (VID)

Τι θα συζητήσουν Γιαννακόπουλος - Αλαφούζος

Στην επόμενη μέρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κρύβεται το... ζουμί της συνάντησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο και το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ για τις εξελίξεις.

Στοίχημα Παπαδόπουλου στα Χανιά

Η εντός έδρας ισοπαλία στον τελικό παραμονής με τη Βέροια φαίνεται να προκάλεσε σύννεφα γύρω από το μέλλον του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο. Τον στηρίζει ο Λάμπρος Σκόρδας αλλά ακούστηκε και το όνομα του Σάκη Τσιώλη.

Επισήμως στη Λαμποράλ ο Όντομ

Ο κόσμος τελικά, βούιξε για το σωστό λόγο τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς όπως αποδείχθηκε η Λαμποράλ Κούτσα όντως προσέλαβε τον Λαμάρ Όντομ, για να δημιουργηθεί μια γενικότερη τρέλα!

Τετάρτη παίζει, Πέμπτη ανακοινώνεται ο Ράιτ

Η Μπάμπεργκ θέλει να προκριθεί στους "16" του Eurocup και αυτό θα γίνει αν την Τετάρτη (19/2) νικήσει στη Σαρδηνία. Για αυτό ο Ζακ Ράιτ πρώτα θα παίξει μαζί τους και μετά θα ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό.

Προετοιμασία χωρίς προβλήματα

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει ΟΑΚΑ. Ο Μπαρτζώκας βλέπει με ικανοποίηση την ομάδα του να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ήττα στο γκολ από την Ιταλία

Η εθνική γυναικών γνώρισε την ήττα με 10-9 από την Ιταλία για το World League. Έκανε μεγάλη προσπάθεια στο τελευταίο οκτάλεπτο. Στο Super Final οι Ιταλίδες.

Βγαίνει η τετράδα για το Κύπελλο

Το πού ανακοινώθηκε, μένει να μάθουμε και το ποιοι... Η Καλαμάτα θα φιλοξενήσει το final four του Κυπέλλου Ανδρών και οι τέσσερις φιναλίστ θα προκύψουν μετά τις αυριανές (19/2) προημιτελικές "καυτές" αναμετρήσεις.

Ο Έλληνας (δισ)έγγονος του θρύλου

Βαρύ όνομα κουβαλάει ο Μασιμιλιάνο Βαλκαρέτζι, ένας από τους τρεις σκιέρ της ελληνικής ομάδας. Μαζί με τον Κωνσταντίνο Συκαρά αγωνίζονται την Τετάρτη (19/2, 09.00) στο γιγαντιαίο σλάλομ.

Τα κορίτσια έγραψαν ιστορία

Πέντε αθλήτριες του στίβου με συμμετοχή στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, έκαναν το ντεμπούτο τους στο Σότσι. Μια εξ αυτών στοχεύει πάρα πολύ ψηλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ