MEDIA

Τη νομική οδό θα ακολουθήσουν Alpha και Star

Τη νομική οδό θα ακολουθήσουν Alpha και Star

Αντιδρούν τα δύο κανάλια που έμειναν εκτός αδειών. Tι αναφέρουν τα δύο κανάλια.

Αντιδράσεις από τα κανάλια που έμειναν εκτός αδειοδότησης, μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες. Alpha και Star βάλλουν κατά της διαδικασίας, τονίζουν ότι συνεχίζουν τη λειτουργία τους και δηλώνουν ότι θα εξαντλήσουν κάθε νομική οδό.

Από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha αναφέρεται ότι «αν και το κανάλι προσέφερε 61 εκατ. ευρώ, δεν εξασφάλισε τηλεοπτική άδεια, καθώς η δημοπρασία στήθηκε με όρους ρουλέτας, οδηγώντας τον Alpha, την πιο υγιή επιχείρηση της τηλεοπτικής αγοράς, εκτός διαδικασίας. Ο διευθύνων σύμβουλος του σταθμού Δημήτρης Φουρλεμάδης προανήγγειλε αγώνα με όλα τα μέσα, ώστε να σταθεί όρθιος ο πρώτος σε τηλεθέαση και απολύτως βιώσιμος σταθμός της χώρας».

Παράλληλα από το STAR με ανακοίνωση δηλώνουν ότι «ο τηλεοπτικός σταθμός STAR αποτελεί μια υγιή ελληνική επιχείρηση, που λειτουργεί αδιαλείπτως, με νόμιμη άδεια, η οποία ανανεώνεται συνεχώς από το 1993. Έχουμε προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας» τονίζουν από το STAR-Νέα Τηλεόραση, «και θα εξαντλήσουμε κάθε νομική οδό στην Ελλάδα και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, προκειμένου να διαφυλάξουμε τα δικαιώματά μας». Επίσης επισημαίνεται πως «το STAR συνεχίζει τη λειτουργία του, έχοντας διανύσει μια διαδρομή 23 ετών, με συνέπεια στο αρχικό όραμα δημιουργίας του, να αποτελέσει μια ηγετική επιχείρηση στην ελληνική αγορά των μέσων μαζικής ενημέρωσης, σεβόμενη πάντοτε τους θεσμούς, τους κανόνες και την επιχειρηματική ηθική».

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ