MEDIA

Stoiximan Super League: Ο Ολυμπιακός θέλει επιστροφή στις νίκες με ΟΦΗ πριν από την Ευρώπη

Ο Κώστας Φορτούνης
Ο Κώστας Φορτούνης EUROKINISSI SPORTS

Με τρία παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 22ής αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΟΦΗ, τον Άρη να αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και τον Παναιτωλικό να φιλοξενεί τον Ατρόμητο. Αναλυτικά οι ώρες και τα κανάλια.

Η 22ή αγωνιστική της Stoiximan Super League ξεκινά το Σάββατο (10/2) με τρεις αναμετρήσεις. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Καραϊσκάκης τον ΟΦΗ, ο Άρης φιλοξενείται στους Ζωσιμάδες από τον ΠΑΣ Γιάννινα κι ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Ατρόμητο.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να μειώσουν τη διαφορά από με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ενώ ο ουραγός ΠΑΣ ψάχνει ένα τρίποντο-ανάσα απέναντι στους κίτρινους.

Ο Παναιτωλικός θέλει επίσης, τη νίκη για να βγει από τη νίκη υποβιβασμού, όπως κι ο Ατρόμητος που διεκδικεί θέση στα playoffs.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου

  • 17:30 Ολυμπιακός - ΟΦΗ / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 19:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης / Novasports 2HD
  • 19:30 Παναιτωλικός - Ατρόμητος / COSMOTE SPORT 2 HD
TAGS MEDIA STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ