MEDIA

MEGA: Παρουσιαστές, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι συγκινούν με το αντίο τους στο μεγάλο κανάλι

MEGA: Παρουσιαστές, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι συγκινούν με το αντίο τους στο μεγάλο κανάλι

Συγκινούν τα μηνύματα ηθοποιών, παρουσιαστών και δημοσιογράφων που πέρασαν από το MEGA τα 29 χρόνια της λειτουργία τους (PHOTOS).

Κατόπιν απόφασης του ΣτΕ η Digea έριξε μαύρο στο MEGA το οποίο σταμάτησε να εκπέμπει έπειτα από 29 ολόκληρα χρόνια.

Το μεγάλο κανάλι "μεγάλωσε" γενιές και γενιές ηθοποιών, δημοσιογράφων και παρουσιαστών. Πολλοί απ' αυτούς θέλησαν να αποχαιρετήσουν και να ευχαριστήσουν το MEGA που προσέφερε στέγη στις ιδέες και το ταλέντο τους.

Παρακάτω, σας παραθέτουμε μερικά από τα σχόλια γνωστών ανθρώπων της τηλεόρασης όπως του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, του Γρηγόρη Αρναούτογλου, του Γιώργου Λιάγκα, του Γιώργου Καπουτζίδη και άλλων:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Νοεμβριος του 2009, παρουσιαζοντας την εκπομπή για τα 20 χρόνια παρουσιας του MEGA στα σπορ .... είχαν βρεθεί μαζί στο στούντιο μερικά από τα μεγαλύτερα ονοματα του ελληνικού αθλητισμού από τον Πύρρο Δήμα τον Παναγιωτη Γιαννάκη, τον Θοδωρη Ζαγοράκη και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, από τον Κριστόφ Βαζεχα, τον Πρεντραγκ Τζορζεβιτς, τον Νίκο Κακλαμανακη, εως τη Βούλα Πατουλιδου, τον Γιώργο Μαυρωτά, τη Μιρέλα Μανιάνι, τον Δημοσθενη Ταμπάκο την Αντιγόνη Ρουμπεση την Ευη Μωραϊτίδου και τον Αλέξανδρο Νικολαιδη... τότε κακεις δεν θα φανταζόταν πως εκπομπή για τα 30 χρόνια δεν επρόκειτο να γίνει... Εδώ και λιγες ώρες το MEGA δεν υπάρχει πια στους δέκτες... πέρασα σε αυτό το κανάλι 23 υπέροχα χρόνια και θέλω πάλι να πω ένα μεγάλο ευχαριστω σε όσους δουλέψαμε μαζί... όλα αυτά που ζήσαμε και δημιουργήσαμε δεν σβήνουν... μια ολόψυχη ευχή: οι εγκλωβισμένοι συνάδελφοι που κράτησαν το μαγαζί όρθιο, εγκαταλελειμμένοι από μερικους από τους πλουσιότερους Έλληνες που ήταν οι μέτοχοι του καναλιού, να βρουν άκρη με τα χρήματα τους και να μη χαθεί ο κόπος τους... το MEGA μπορεί να έσβησε από το τηλεκοντρόλ αλλά σηματοδότησε γράφοντας ιστορία όλη την πορεία της ελληνικής τηλεόρασης... στο επανιδείν.... #mega #uefachampionsleague #bestyearsofmylife #Mega_telos, #MegaSynexizoume, #aparadektoi.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Sotirakopoulos (@christossotirakopoulos) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΕGA: Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης λίγο πριν πέσει το "μαύρο"
MEGA: Κι όμως είναι ακόμα εδώ
MEGA: Μαύρο στο μεγάλο κανάλι μετά από 29 χρόνια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ