MARKET

Συλλυπητήρια από Super League και ΕΠΟ για το θάνατο του Κώστα Καίσαρη

Συλλυπητήρια από Super League και ΕΠΟ για το θάνατο του Κώστα Καίσαρη

Η Super League και η ΕΠΟ εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το θάνατο του δημοσιογράφου Κώστα Καίσαρη.

Η είδηση του θανάτου του Κώστα Καίσαρη σε ηλικία 70 ετών έχει συγκλονίσει τον δημοσιογραφικό και αθλητικό κόσμο της χώρας.

Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του Κώστα Καίσαρη, αναφέροντας: " H Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και τους οικείους του δημοσιογράφου Κώστα Καίσαρη, ο οποίος επί δεκαετίες με τη δηκτική του πένα άφησε το δικό του, ξεχωριστό στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Η ΕΠΟ από την πλευρά της ανέφερε: " Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Κώστα Καίσαρη. Ο εκλιπών υπηρέτησε με ξεχωριστό και ρηξικέλευθο τρόπο τη δημοσιογραφία και το αποτύπωμά του θα μείνει ανεξίτηλο στον χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα. Ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του".

Για τον χαμό του Κώστα Καίσαρη μίλησε και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος ο οποίος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: " Συνεργαστήκαμε, ήρθαμε πολύ κοντά πάνω στη δουλειά, μιλήσαμε πολύ, βρεθήκαμε και εκτός δουλειάς, στη συνέχεια χαθήκαμε, μετά τσακωθήκαμε, με πίκρανε, μπορεί να τον πίκρανα και εγώ, μετά τα ξαναβρήκαμε, όπως γίνεται πάντα σε αυτή τη δουλειά! Πέρα απ' όλα αυτά μέχρι τα 70 του διατήρησε την πιο φρέσκια και νεανική γραφή. Κατάφερνε να εξελίσσεται περισσότερο από εμάς, τους νεώτερους του...

Εφυγε ένας από τους πλέον χαρισματικούς ανθρώπους, που είχα την τύχη να γνωρίσω και να δουλέψω μαζί του...

Καλό ταξίδι, Κώστα Καίσαρη!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ