MARKET

ΟΝΟΜΑ Hotel: Το πιο cool spot στην πόλη για να δεις το συναρπαστικότερο EuroBasket

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του ΟΝΟΜΑ Hotel για τους λάτρεις του μπάσκετ
Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του ΟΝΟΜΑ Hotel για τους λάτρεις του μπάσκετ ONOMA HOTEL

Βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη; Είσαι λάτρης του μπάσκετ; Ανυπομονείς για το πιο ανταγωνιστικό EuroBasket της ιστορίας; Τότε, δεν έχεις πάρα να πάρεις την παρέα σου και να παρακολουθήσεις τους αγώνες της Εθνικής στο ΟΝΟΜΑ Hotel που υπόσχεται αξέχαστες στιγμές.

Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε. Το EuroBasket, μια διοργάνωση θεσμός για την Ευρώπη, έκανε πρεμιέρα την 1η Σεπτεμβρίου και θα μας συντροφεύει μέχρι και τις 18 του ίδιου μήνα, προσφέροντας στους λάτρεις του μπάσκετ -και όχι μόνο- συναρπαστικές αθλητικές στιγμές.

Η φετινή διοργάνωση άλλωστε, έχει και το ιδιαίτερο γνώρισμα της επιστροφής αρκετών super stars του NBA στο παρκέ. Ευκαιρία λοιπόν, για αξέχαστες βραδιές με φίλους,

Γιατί, το μπάσκετ είναι άθλημα της παρέας. Πόσο μάλλον όταν τα παιχνίδια είναι της Εθνικής. Και μίας Εθνικής που μαγεύει και που είναι γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες για την επιστροφή στις μεγάλες διακρίσεις.

Εκτός όμως, από την καλή παρέα, εξίσου σημαντικό είναι το πού θα δει κανείς τα μεγάλα ματς. Αν δεν είσαι από τους τυχερούς που θα πάνε στο γήπεδο κι αν βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη, πάλι... τυχερός είσαι. Γιατί, έχεις στην πόλη σου το ΟΝΟΜΑ Hotel, το καλύτερο μέρος στη Θεσσαλονίκη για να δει κανείς ένα από τα πιο ανταγωνιστικά EuroBasket της ιστορίας.

Από το πρώτο jumpball μέχρι και του τελικούς, το ΟΝΟΜΑ Hotel σε προσκαλεί να παρακολουθήσεις τους αγώνες της Εθνικής σ' έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τους λάτρεις του μπάσκετ.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του ΟΝΟΜΑ Hotel για τους λάτρεις του μπάσκετ
Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του ΟΝΟΜΑ Hotel για τους λάτρεις του μπάσκετ ONOMA HOTEL

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια, που δείχνει την αγάπη που τρέφει για το μπάσκετ. Το ΟΝΟΜΑ Hotel διαθέτει ένα πολυφωτογραφημένο street basketball court που μπορεί κανείς να απολαύσει στον χώρο του, αλλά και τα επιλεγμένα basketball memorabilia που μπορεί να θαυμάσει και να αγοράσει στο εντυπωσιακό lobby του.

Αυτή τη φορά όμως, αποφάσισε να προσφέρει στους φίλους του αθλήματος μια μοναδική εμπειρία για όλους τους αγώνες της Εθνικής μας. Δεν είναι μόνο ότι ο εξαιρετικά διαμορφωμένος χώρος θα σε ταξιδέψει σε Μιλάνο, Κολωνία, Πράγα και Τιφλίδα, αλλά είναι κι ότι στο ημίχρονο σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Το ΟΝΟΜΑ Ηotel διαθέτει χώρους ειδικά διαμορφωμένους για λάτρεις του μπάσκετ
Το ΟΝΟΜΑ Ηotel διαθέτει χώρους ειδικά διαμορφωμένους για λάτρεις του μπάσκετ ONOMA HOTEL


Σε μια μπασκετική lounge κερκίδα, με καναπέδες και comfy πολυθρόνες, non-stop μπουφέ -ναι, καλά κατάλαβες, απεριόριστο φαγητό- με hot dogs, burgers, pizza, tramezzini και όση draft beer και αναψυκτικά σηκώνεις θα ζήσεις την απόλυτη αθλητική εμπειρία.

Αυτό είναι μόνο η αρχή όμως. Γιατί στο ημίχρονο μπορείς να πάρεις μέρος σε giveaways και να γίνουν δικά σου cool basketball δώρα. Έχει και συνέχεια, αφού VIP guests θα κάνουν την εμφάνισή τους για να δείτε μαζί τον αγώνα. Δεν υπάρχει αμφιβολία, το ΟΝΟΜΑ Hotel είναι σίγουρα το καλύτερο μέρος για να παρακολουθήσεις το πιο ανταγωνιστικό EuroBasket όλων των εποχών.

ΟΝΟΜΑ Hotel: Το πιο cool spot στην πόλη για να δεις το συναρπαστικότερο EuroBasket
ONOMA HOTEL

Και όταν τελειώσει ο αγώνας, το πάρτι συνεχίζεται και μεταφέρεται στο cloud bar, όπου μπορείς να πιείς το κοκτέιλ σου, απολαμβάνοντας τη θέα της πόλης, Για να κλείσει η βραδιά... όπως πρέπει.

Το κόστος για την παρακολούθηση του κάθε αγώνα ανέρχεται στα 16€ την βραδιά και οι κρατήσεις είναι απαραίτητες, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 231 442 3300

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ