MARKET

Οι Κυριακές με Premier League και τα απαραίτητα για να τις "απογειώσεις"

image
Οι Κυριακές με Premier League και τα απαραίτητα για να τις "απογειώσεις"

Η δράση στην Premier League επιστρέφει σε λιγότερο από 1,5 μήνα και από τις 5 Αυγούστου οι Κυριακές μας θα αποκτήσουν ξανά νόημα. Φρόντισε να τις "απογειώσεις".

Η σεζόν 2021/22 ήταν από τις πιο συναρπαστικές στην ιστορία της Premier League, με τη Μάντσεστερ Σίτι να κατακτάει τον τίτλο και να κάνει το ριπίτ, κερδίζοντας με ανατροπή την Άστον Βίλα, την τελευταία αγωνιστική, όπου η Λίβερπουλ ήλπιζε σε "στραβοπάτημα" των Πολιτών.

Το σασπένς και η αγωνία χτύπησαν κόκκινο, με την κούρσα του τίτλου μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος να προμηνύει έντονες συγκινήσεις και τη νέα σεζόν. Ήδη Σίτι και Λίβερπουλ έκαναν το "μπαμ" με τις μεταγραφές των Έρλινγκ Χάλαντ και Ντάργουιν Νούνιες αντίστοιχα και είναι έτοιμες

Σε λιγότερο από 1,5 μήνα η δράση στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιστρέφει και φυσικά έχει ήδη αρχίσει η κουβέντα για τη νέα συναρπαστική μάχη που αναμένεται να προσφέρουν Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

Τα βασικά "συστατικά"

Πολύ σύντομα οι Κυριακές μας θα αποκτήσουν ξανά νόημα, με τη σέντρα να έχει οριστεί στις 5 Αυγούστου. Για να απογειώσεις όμως, αυτό το εβδομαδιαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού χρειάζεσαι δύο βασικά συστατικά.

Το πρώτο είναι η καλή παρέα: Και ναι, κανείς δεν θέλει να βλέπει ποδόσφαιρο μόνος του. Δεν είναι ατομικό το άθλημα, δεν είναι τένις. Θέλεις τα αγαπημένα σου φιλαράκια, αυτούς που είτε θα πανηγυρίσεις μαζί το γκολ, είτε θα διαφωνήσεις για την απόφαση του διαιτητή κ.ο.κ.

Αυτό είναι το ένα σκέλος. Για να ζήσεις όμως, απίστευτες στιγμές ποδοσφαιρικού θεάματος μία είναι η βασική προϋπόθεση και ακούει στο όνομα Novasports.

Για τις επόμενες 6 σεζόν η Premier League θα παίζει αποκλειστικά στη Nova και τη Wind. 380 αγώνες ανά σεόν, 20 ομάδες που ξεχωρίζουν, κορυφαίοι προπονητές και καταξιωμένοι προπονητές, όλα αυτά θα μπορείς να τα απολαμβάνεις στη Nova και τη Wind που δεν γίνεται να απουσιάζουν από κανένα σπίτι!

Για τους λάτρεις των αριθμών μάλιστα, προσφέρουν την μοναδική υπηρεσία EON Sports Mode. Τώρα, μπορείς να δεις ζωντανά αποτελέσματα αγώνων, συνθέσεις ομάδων, στατιστικά παικτών και βαθμολογίες από τις κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις. Όλα τα στατιστικά που ψάχνεις είναι στη διάθεσή σου! Και αν έχασες κάτι, απλά δες ξανά τις πιο σημαντικές φάσεις σε replay.

Κάνε την προετοιμασία σου και 5 Αυγούστου έχουμε σέντρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ