MARKET

Markopoulo Park: 33 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 1.624 ευρώ τη Δευτέρα

Markopoulo Park: 33 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 1.624 ευρώ τη Δευτέρα

Νέα ώρα έναρξης των ελληνικών ιπποδρομιών στις 16:00.

Εξαιρετικό θέαμα και πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6 επιφύλασσε η τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση του Μαρτίου, τη Δευτέρα 27 του μήνα, στο Markopoulo Park. Συνολικά βρέθηκαν 33 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 1.624 ευρώ.

Δεκατρείς νίκες για τον ΡΕΒΑΜΠ - Κέρδισε το Κύπελλο 25ης Μαρτίου

Στις νίκες επέστρεψε εντυπωσιακά ο ΡΕΒΑΜΠ (USA) κατακτώντας αυτή τη φορά το Κύπελλο 25ης Μαρτίου. Ο 7ετής καθαρόαιμος διένυσε την απόσταση των 2.100 μέτρων σε χρόνο 2:12:43, αφήνοντας στη 2η θέση και με διαφορά μεγαλύτερη των 8 μηκών τον ΠΕΙΣΑΝΔΡΟ (IRE). Για τον εκπρόσωπο του Χρήστου Αργυρόπουλου και του Γιώργου Μαλαδάκη αυτή ήταν η 13η νίκη της καριέρας του. Προπονητής του ΡΕΒΑΜΠ (USA) είναι ο Γιώργος Κουβαράς ενώ στη χθεσινή του νίκη τον οδήγησε ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης.

Δείτε το βίντεο από το Κύπελλο της 25ης Μαρτίου:

Ο Γιώργος Κουβάρας και ο Παναγιώτης Δημητσάνης κέρδισαν και την τελευταία ιπποδρομία του προγράμματος με τη φοράδα ΠΑΣ ΔΕ ΤΖΙΝ (GB) η οποία επικράτησε των αντιπάλων της στην απόσταση των 1.200 μέτρων. Για την εκπρόσωπο των ANASSA STABLES αυτή ήταν η 4η νίκη της καριέρας της.

Οι προπονητές Μιχάλης Ιωαννίδης, Χρήστος Σταύρου, Ιγνάτιος Θεολόγου και Νίκος Καλογερόπουλος πέτυχαν από μια νίκη. Από πλευράς αναβατών από μία επιτυχία σημείωσαν οι Μάριος Χριστοφής, Κωνσταντίνος Καποδίστριας, Παναγιώτης Κεράτσας και Γιώργος Μερσινιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ