MARKET

Διαγωνισμός: Ταξιδέψτε με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο

Διαγωνισμός: Ταξιδέψτε με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του Sport24.gr και της ticketplus.gr και ταξιδέψτε για πέντε μέρες στο Λονδίνο μαζί με τον Ολυμπιακό!

Το Sport24.gr και το Ticketplus.gr προσφέρουν ένα μοναδικό δώρο στους αναγνώστες που θα πάρουν μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό ενόιψει του φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας!

Ένας τυχερός θα ταξιδέψει (μαζί με ένα άτομο ακόμα) στο Λονδίνο για πέντε ημέρες (9-13 Μαΐου) και θα ζήσει από κοντά την προσπάθεια του Ολυμπιακού να κατακτήσει τον 3ο ευρωπαϊκό του τίτλο!

Διαβάστε αναλυτικά την προσφορά του Ticketplus.gr , της ιστοσελίδας που σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε γρήγορα και απλά φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.

Η διαδικασία είναι απλή: κάντε like, πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και... καλό σας ταξίδι!

Σημαντική σημείωση: μέσω του Facebook και διαφόρων social κινήσεων, μπορείτε να λάβετε περισσότερες από μία συμμετοχές!

Αναλυτικά το πρόγραμμα

1 ΗΜΕΡΑ ( 09/05) : Συγέντρωση το πρωί στο Ελ. Βενιζέλος και απ΄ ευθείας πτήση για Λονδίνο . Άφιξη στο ΗEATHROW το μεσημέρι , παραλαβή αποσκευών επιβίβαση στο λεωφορείο και μεταφορά στο ξενοδοχείο . Τακτοποίηση δωματίων . Βράδυ ελεύθερο για μια βόλτα σe Piccadilly Circus , Soho , Covent Garden και Leicester Square.

2 ΗΜΕΡΑ ( 10/05) : Πρωινό και ημέρα ελεύθερη για μια πρώτη γνωριμία με την <Βρετανική Πρωτεύουσα> . Σας προτείνουμε μία βόλτα στο Notting Hill οπού μπορείτε να περπατήσετε στην παγκοσμίου φήμης υπαίθρια αγορά Portobello Market .Το μεσημέρι συνάντηση στο ξενοδοχείο και μεταφορά στην Ο2 ΑRENA για να παρακολουθήσουμε και τους δύο ημιτελικούς αγώνες με την ευχή όλων ο ΘΡΥΛΟΣ να προκριθεί στον Μ. Τελικό της 12 Μαϊου

3 ΗΜΕΡΑ ( 11/05) : Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση μας με την οποία θα γνωρίσουμε μεταξύ άλλων τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ , το HYDE PARK , το Piccadilly Circus , την πλατεία Τραφάλγκαρ ,το Κοινοβούλιο , το Μπίγκ Μπέν , το Αββαείο του Westminster ,τον Πύργο του Λονδίνου , το City of London , τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου κ.α. Η ξενάγηση θα τελειώσει με επίσκεψη στην Ελληνική πτέρυγα του Βρετανικού Μουσείου όπου <δεσπόζουν> επιβλητικά τα Μάρμαρα του Παρθενώνα . Απόγευμα Ελεύθερο

4 ΗΜΕΡΑ ( 12/05) : Πρωινό και αναχώρηση για το Κάστρο του Γουίντσορ όπου θα θαυμάσουμε την κατοικία των Βασιλέων της Αγγλίας απ' τον καιρό του Γουλιέλμου του Κατακτητή. Θα επισκεφθούμε τα επίσημα διαμερίσματα και το Κουκλόσπιτο της Βασίλισσας όπως και το παρεκκλήσι του Σεντ Τζόρτζις. Νωρίς το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο. Αργότερα το μεσημέρι αναχώρηση για την Ο2 ARENA όπου θα παρακολουθήσουμε τους Τελικούς αγώνες και ελπίζουμε να καμαρώσουμε τον OΛYMΠIΑΚΟ Πρωταθλητή Ευρώπης για μια ακόμα φορά.

5 ΗΜΕΡΑ ( 13/05) : Πρωινό και παράδοση δωματίων. Το μεσημέρι μεταφορά στο HEATHROW και απ΄ ευθείας πτήση για Αθήνα . Άφιξη το βράδυ στο Ελ. Βενιζέλος

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ : 880 €

TIMH MONOKΛΙΝΟΥ : 1180 €

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται τα εξής :

  1. Αεροπορικά εισιτήρια με AEGEAN AIRLINES

  2. Όλοι οι φόροι αεροδρομίων

  3. Τέσσερις (4) διαν/σεις στο HOLIDAY INN KENSINGTON FORUM

  4. Πρωινό μπουφέ καθημερινά (English Breakfast)

  5. Όλες οι μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα

  6. Ξενάγηση Λονδίνου (μισή ημέρα) με επαγγελματία Ελληνόφωνο ξεναγό

  7. Εκδρομή (μισή ημέρα) με ξενάγηση στο Κάστρο του Γουίντσορ

  8. Αρχηγό-Συνοδό του γραφείου μας

  9. Ταξιδιωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης

  10. Εισιτήρια αγώνα (εξασφαλισμένα)

Δεν περιλαμβάνονται :

  1. Είσοδος στο Κάστρο Γουίντσορ (περίπου 17GBP)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ