ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

The Future of Sports Journalism - Όροι συμμετοχής

The Future of Sports Journalism - Όροι συμμετοχής

Διαβάστε τους όρους & προϋποθέσεις για τον διαγωνισμό.

1. Στοιχεία Διοργανώτριας εταιρίας.

Ο παρών διαγωνισμός διοργανώνεται από την εταιρεία με την επωνυμία 24 MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ AΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ η οποία εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής, επί της Λ Συγγρού αρ. 162-166 (εφεξής Διοργανώτρια) σε συνεργασία με την εταιρεία «ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και συγκεκριμένα το ANT1 MediaLab (εφεξής «Συνεργάτης»).

2. Ονομασία, Διάρκεια και Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από την στιγμή της ανακοίνωσής του έως και την 28/3/2024. Ο διαγωνισμός διενεργείται αποκλειστικά και μόνο μέσω του διαδικτυακού τόπου της Διοργανώτριας, www.sport24.gr όπου κάθε συμμετέχων για να λάβει μέρος θα πρέπει να συμπληρώσει σχετική φόρμα με τα εξής στοιχεία του: α) διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και β) Νούμερο Κινητού Τηλεφώνου. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης θα αναδειχθούν οι τυχεροί Νικητές του Διαγωνισμού.

3. Το Έπαθλο

Οι Τυχεροί – Νικητές («οι Νικητές»), θα κερδίσουν από μία πρόσκληση για να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 30-31/03/2024 στο Αμφιθέατρο "Μιλτιάδης Έβερτ" της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων με τη συνεργασία των SPORT24 και ANT1 MediaLab για το παρόν και το μέλλον της αθλητικής δημοσιογραφίας στη χώρα. Θα υπάρξουν εισηγήσεις των κορυφαίων δημοσιογράφων του SPORT24, live workshops και παρακολούθηση αγώνων σε συνθήκες newsroom. Θα μπορούν να προσέλθουν μόνοι ή με κάποιο άτομο της επιλογής τους (συνοδός).

Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι 8 ώρες ανά ημέρα με ώρα εκκίνησης 10:00 το πρωί και λήξη στις 18:00 το απόγευμα.

4. Ενημέρωση Νικητών του Διαγωνισμού

Η Διοργανώτρια θα ενημερώσει τους νικητές τηλεφωνικά, στο νούμερο κινητού τηλεφώνου που θα δηλωθεί από τον συμμετέχοντα-νικητή ή/και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία θα έχει καταχωρίσει κατά την δήλωση συμμετοχής του στον διαγωνισμό.

Οι Νικητές θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την προσέλευσή αυτών και του συνοδού τους με τον τρόπο που θα τους ζητηθεί, άμεσα. Σε περίπτωση που δεν επιβεβαιώσουν την προσέλευσή τους, τότε το δικαίωμα συμμετοχής θα μεταφέρεται στον πρώτο επιλαχόντα κ.ο.κ.

Ουδεμία ευθύνη φέρει η Διοργανώτρια σε περίπτωση που οποιοδήποτε από τα στοιχεία που έχουν δηλώσει οι Νικητές είναι εσφαλμένα (π.χ. εσφαλμένο τηλεφωνικό νούμερο και εκ του λόγου αυτού δεν είναι δυνατή η ενημέρωση του νικητή).

5. Δικαίωμα Συμμετοχής.

Α) Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων ή κάποιος εκ των συνοδών είναι ανήλικος, τότε, θα πρέπει να συνοδεύεται από το έχοντα την επιμέλεια του πρόσωπο το οποίο θα υπογράφει και τη δήλωση συναίνεσης για τη χρήση των προσωπικών δεδομένων κατά τους παρόντες όρους.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος.

Β) Από το Διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι στις Εταιρείες της Διοργανώτριας και του Συνεργάτη, οι συγγενείς τους (Α΄ και Β΄ βαθμού) και οι σύζυγοι αυτών.

6. Παράδοση Επάθλου

Ο Νικητής/Νικήτρια θα πρέπει να αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία με κάθε πρόσφορο τρόπο στην Διοργανώτρια, όταν ζητηθεί (προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας του νικητή ή άλλου ισότιμου δημοσίου εγγράφου που να πιστοποιεί τα στοιχεία του/της π.χ. διαβατήριο), για να γίνει ομαλά η ταυτοποίηση και συμμετοχή στην εκδήλωση. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια αδυναμία, που ενδεχομένως παρουσιαστεί, των Νικητών ή των συνοδών τους να αποδείξουν την ταυτοπροσωπία τους, με συνέπεια να καταστεί αδύνατη η συμμετοχή τους.

Η ως άνω συμμετοχή δεν εξαργυρώνεται σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή, ούτε είναι δυνατή η χρήση της σε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή, πλην της ανωτέρω οριζομένης. Η ως άνω συμμετοχή είναι προσωπική, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται, δεν εκχωρείται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή της με άλλη.

7. Ευθύνη Συμμετέχοντα

Εάν ο συμμετέχων χρησιμοποιήσει πληροφορίες αναληθείς, ανακριβείς, ανεπίκαιρες ή ελλιπείς ή παραπλανητικές, η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη και αποκλειστικά υπεύθυνος για την αλλοιωμένη απεικόνιση της κατάστασης του συμμετέχοντος θεωρείται ο ίδιος.

Ο κάθε Νικητής και ο συνοδός του επιβαρύνονται με όλα τα έξοδα μεταφοράς προς και από το χώρο διεξαγωγής του Σεμιναρίου.

8. Ευθύνη Διοργανώτριας

Η Διοργανώτρια δεν θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε αιτία μη επιβεβαίωσης της προσέλευσης από τους Νικητές εντός της ορισθείσας ως άνω προθεσμίας, ακόμα και αν η αιτία αυτή οφείλεται σε ανωτέρα βία.

Η Διοργανώτρια δεν θα υπέχει ούτε αναλαμβάνει οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων και κάθε Νικητή και συνοδού αυτού.

Η Διοργανώτρια δεν φέρει οποιαδήποτε απολύτως ευθύνη έναντι των Νικητών, των συνοδών αυτών, των προσώπων που ασκούν την επιμέλεια των ανηλίκων ή των διαδόχων όλων των παραπάνω για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη λόγω ή εξ αφορμής της συμμετοχής τους στην εκδήλωση, ανεξαρτήτως υπαιτιότητας αυτών, δεδομένου ότι οι τελευταίοι αποδέχονται ότι μεταβαίνουν και αποχωρούν από το χώρο διεξαγωγής του Σεμιναρίου με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Οι Νικητές, οι συνοδοί αυτών, τα ασκούντα την επιμέλεια πρόσωπα, υποχρεούνται να συμπεριφερθούν στο πλαίσιο που επιβάλλει ο νόμος, η καλή πίστη και τα χρηστά ήθη, ευθύνονται δε αποκλειστικά οι ίδιοι για κάθε ζημία που τυχόν προκαλέσουν κατά την παραμονή τους στο χώρο διεξαγωγής του Σεμιναρίου, καθώς και για κάθε παράνομη ή αδικοπρακτική συμπεριφορά.

9. Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων.

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού, ή να μεταβάλει μονομερώς, κατά τη διακριτική της ευχέρεια, τους όρους του Διαγωνισμού, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του, να αλλάξει το Έπαθλο ή να ματαιώσει ή αναβάλλει το Διαγωνισμό, οποτεδήποτε, μετά από προηγούμενη ανακοίνωση στο www.sport24.gr με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ανακοίνωσης. Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. Η Διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη λόγω των ανωτέρων τροποποιήσεων.

10. Προσωπικά Δεδομένα

Τα στοιχεία των συμμετεχόντων συλλέγονται από τη Διοργανώτρια αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού και απονομής του Επάθλου, σε πλήρη συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και ιδίως με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 (ΓΚΠΔ) και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019, όπως αυτοί ισχύουν κάθε φορά. Οι Διοργανωτές λαμβάνουν τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα βάσει του άρθρου 32 ΓΚΠΔ για την προστασία των δεδομένων των συμμετεχόντων από απώλεια, διαρροή κλπ. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά συναίνεση των συμμετεχόντων στη διατήρηση και χρήση των στοιχείων τους κατά τα ανωτέρω. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που τον αφορούν και μπορεί να ζητήσει οποτεδήποτε την τροποποίηση ή διαγραφή τους από το αντίστοιχο αρχείο (άρθρα 11-13 του Ν.2472/1997 ως τροποποιημένος ισχύει), επικοινωνώντας με τη Διοργανώτρια στο email: [email protected].

Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων, με εξαίρεση αυτά των Νικητών, τα οποία θα τηρούνται και θα γίνεται χρήση τους κατά τα ανωτέρω, θα διαγράφονται οριστικά και αμετάκλητα μετά τη διενέργεια του διαγωνισμού και την παράδοση του Επάθλου στους Νικητές με εξαίρεση τα οριζόμενα στη φόρμα συμμετοχής.

Επιπροσθέτως, κάθε Νικητής/τρια γνωρίζοντας και αποδεχόμενος/η πλήρως τους όρους της συμμετοχής στον παρόντα διαγωνισμό συναινεί στην με οποιονδήποτε τρόπο ανάρτηση-δημοσίευση-αναπαραγωγή της εικόνας του/της, είτε αυτή περιλαμβάνεται σε φωτογραφία είτε σε video, προς οποιοδήποτε μέσο (ενδεικτικά: διαδικτυακό τόπο, περιοδικό, εφημερίδα, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.α.) με το οποίο συνεργάζεται η Διοργανώτρια ή ο Συνεργάτης και παρέχουν περιεχόμενο επί τη βάσει της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας ή απλά οι ίδιοι κατέχουν και διαχειρίζονται, με σκοπό να αποτυπωθεί σωστά η ενέργεια στην αρθρογραφία και τα social media, δίνοντας προς τούτο την ανέκκλητη άδειά του/της, για απεριόριστο χρονικό διάστημα, ενώ περαιτέρω δηλώνει ότι σε σχέση με τα ανωτέρω δεν διατηρεί καμία οικονομική ή άλλη απαίτηση κατά της Διοργανώτριας ή του Συνεργάτη ή κατά οποιουδήποτε άλλου συνεργαζόμενου με αυτούς προσώπου (φυσικού ή νομικού).

11. Αποδοχή των όρων. Εφαρμοστέο δίκαιο – Δωσιδικία.

Με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εξυπακούεται ότι κάθε Συμμετέχων έχει διαβάσει τους όρους συμμετοχής, τους γνωρίζει τους έχει επικοινωνήσει στο συνοδό του και τους αποδέχεται πλήρως. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των εδώ προβλεπόμενων όρων και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση ή απαίτηση κατά της Διοργανώτριας και του Συνεργάτη. Οποιαδήποτε διένεξη ή διαφορά προκύψει σε σχέση με τον Διαγωνισμό, θα υπάγεται αποκλειστικά στην αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών και θα εκδικάζεται σύμφωνα με το Ελληνικό δίκαιο.

12. Πληροφορίες – Παράπονα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παράπονο σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε Συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να αποστείλει σχετικό μήνυμα στους Διοργανωτές, στο e-mail: [email protected]

TAGS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ