ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μίτσελ: "Νιώθω έτοιμος για να παίξω από αύριο"

Utah Jazz guard Donovan Mitchell (45) dribbles the ball during the second half of an NBA basketball game against the New York Knicks in New York, Wednesday, March 4, 2020. (AP Photo/Sarah Stier)
Utah Jazz guard Donovan Mitchell (45) dribbles the ball during the second half of an NBA basketball game against the New York Knicks in New York, Wednesday, March 4, 2020. (AP Photo/Sarah Stier) AP PHOTO/SARAH STIER

Παρότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ο Ντόνοβαν Μίτσελ δεν παρουσιάζει συμπτώματα του ιού. Αυτό υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ εξήγησε πως είναι έτοιμος να παίξει... αύριο το πρωί, αν χρειαστεί.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ ήταν ο δεύτερος παίκτης του ΝΒΑ που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, λίγες ώρες μετά από τον Ρουντί Γκομπέρ. Αμφότεροι αγωνίζονται στη Γιούτα, κι όπως όλα τα μέλη της ομάδας, παραμένουν σε καραντίνα. Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό που έφερε τον εκνευρισμό όλων στην ομάδα και τη διακοπή του ΝΒΑ μέχρι νεωτέρας, ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ των Μορμόνων μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή των ΗΠΑ για αυτό που βιώνει.

"Είμαι καλά, τα πράγματα πάνε καλά. Είμαι σε απομόνωση. Δεν έχω πυρετό ή κάποια συμπτώματα, όλα είναι καλά. Αυτή την στιγμή, το σημαντικότερο είναι να παραμείνω σε απομονώση. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα ή κάτι τέτοιο. Συνεχίζω να κάνω πλάκα γι αυτό, γιατί νιώθω έτοιμος να παίξω σειρά επτά αγώνων, ξεκινώντας από αύριο, αν χρειαστεί. Είμαι ευλογημένος που είναι έτσι η κατάσταση" είπε αρχικά και συνέχισε, κατόπιν ερώτησης που του έγινε για τον Ρουντί Γκομπέρ και την αμέλεια που έδειξε σε πρώτο χρόνο, βάζοντας σε κίνδυνο τους συμπαίκτες του:

"Μου πήρε λίγο για να ηρεμήσω κάπως, ξέρω τι είπε. Είμαι χαρούμενος που είναι καλά, κι είμαι κι εγώ καλά. Είναι ευχάριστο που μπορέσαμε να το περιορίσουμε όλο αυτό και να μην ξεφύγει, μέσα στην ομάδα. Υπάρχουν παίκτες και μέλη του επιτελείου που έχουν παιδιά".

Ενώ έκλεισε λέγοντας πως "νομίζω ότι το πιο τρομακτικό κομμάτι του ιού είναι ότι μπορεί να δείχνεις καλά, παρότι είσαι θετικός σε αυτόν. Δεν έχω συμπτώματα, κι αυτό πρέπει να το έχουν όλοι κατά νου. Μπορεί να είναι θετικοί στον κορονοϊό και να μην το ξέρουν, κι έτσι να το μεταδώσουν αλλού".

AP Photo/Sarah Stier

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ