ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέτρα κορονοϊού: Μάσκα σε όλους τους κλειστούς χώρους - Τι απαγορεύεται μέχρι 31/08

Αυξημένη κίνηση στα ΚΤΕΛ Κηφισού, καθώς ξεκίνησε η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου, την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΓΑΛΑΚΗΣ)
Αυξημένη κίνηση στα ΚΤΕΛ Κηφισού, καθώς ξεκίνησε η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου, την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΓΑΛΑΚΗΣ) EUROKINISSI

Μάσκα σε όλους τους κλειστούς χώρους ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη. Απαγορεύονται τα πανηγύρια όλο τον Αύγουστο. Έως 100 άτομα οι καλεσμένοι σε τελετές.

Απο αύριο εως τις 31 Αυγούστου καθίσταται υποχρεωτική η μάσκα σε όλους τους κλειστούς χώρους όπως είπε ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς σε έκτακτη ενημέρωση, λίγο μετά την ανακοίνωση των κρουσμάτων. Στους κλειστούς χώρους συγκαταλέγονται και οι χώροι λατρείας.

Επίσης,

  • από αύριο 1 Αυγούστου έως 15 Αυγούστου απαγορεύονται οι επισκέψεις σε κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων, αστέγων και νοσοκομεία, καθώς και των ιατρικών επισκεπτών στα νοσοκομεία.
  • απο 3 Αυγούστου έως 9 Αυσγούστου δεν θα επιτρέπεται να υπάρχουν όρθιοι πελάτες σε μπαρ, καφέ και κέντρα διασκέδασης.
  • έως τις 31 Αυγούστου παρατείνεται η απαγόρευση των πανηγυριών καθώς και τα μέτρα αποστάσεων σε παραλίες.
  • έως τις 15 Αυγούστου ισχύει και η αναστολή αεροπορικών και θαλασσίων συνδέσεων με Τουρκία, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία.

Νωρίτερα, η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας εισηγήθηκε στην Κυβέρνηση την επέκταση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε όλους τους κλειστους χώρους αλλά και τον περαιτέρω περιορισμό των πανηγυριών.

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ