ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Το πρώτο μήνυμα του Μίτσελ μετά το θετικό δείγμα

Κορονοϊός: Το πρώτο μήνυμα του Μίτσελ μετά το θετικό δείγμα
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ο Ντόνοβαν Μίτσελ τοποθετήθηκε μέσω Instagram για ό,τι έχει γίνει.

Από την στιγμή που ο Ρουντί Γκομπέρ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, το ΝΒΑ κατέβασε άμεσα ρολά. Λίγες ώρες μετά, ήταν η σειρά του Ντόνοβαν Μίτσελ να προστεθεί στη λίστα των παικτών που είναι παθόντες, με τον γκαρντ/φόργουορντ των Μορμόνων να τοποθετείται μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram για ό,τι έχει συμβεί. Ο νεαρός παίκτης εξήγησε πως είναι καλά στην υγεία του και ακολουθεί πιστά τις εντολές των ιατρών για τον κορονοϊό, δίχως να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

" Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε σε επαφή με μένα, όταν μάθατε τα νέα για το θετικό δείγμα μου. Όλοι μαθαίνουμε περισσότερα για τη σοβαρότητα της κατάστασης και ελπίζω πως οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να ενημερώνονται και αντιληφθούν πως πρέπει να συμπεριφέρονται με υπευθυνότητα τόσο για τη δική τους υγεία, όσο και για αυτή των υπολοίπων που βρίσκονται γύρω τους. Εκτιμώ τις αρχές της Οκλαχόμα, που με βοήθησαν με τη διαδικασία των ελέγχων και όλους από την ομάδα των Γιούτα Τζαζ, που ήταν τόσο υποστηρικτικοί μαζί μου. Θα συνεχίσω να ακολουθώ τις συμβουλές του ιατρικού επιτελείου μας και ελπίζω πως όλοι μπορούμε να είμαστε ενωμένοι και εκεί για τους άλλους και τους γείτονές μας, που χρειάζονται τη βοήθειά μας" έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο Ντόνοβαν Μίτσελ.

AP Photo/David Zalubowski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ