ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Στους 133 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι,καθώς φαίνεται να βρέθηκαν περίπου 22 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροωνοϊού,Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 (EUROKINISSI)
Κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι,καθώς φαίνεται να βρέθηκαν περίπου 22 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροωνοϊού,Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δύο ακόμα θύματα του κορονοϊού στη χώρα μας. Κατέληξαν την Κυριακή ένας 91χρονος στο νοσοκομείο "Σωτηρία" και μια 58χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊο στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στα 133. Συγκεκριμένα, ένας άνδρας 91 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο "Σωτηρία", κατέληξε το πρωί της Κυριακής. Ο ηλικιωμένος άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλευόταν από τις 7 Απριλίου και φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα

Επίσης, μια 58χρονη, με υποκείμενα νοσήματα, κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα του Σαββάτου στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για την εξέλιξη της νόσου ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας είχε αναφέρει ότι το τελευταίο 24ωρο καταγράφτηκαν 16 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 2506. Από τα νέα κρούσματα, τα 11 είναι γνωστές επαφές.

Στην εντατική διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 47 ασθενείς, 13 γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι 63 ασθενείς έχουν εξέλθει των ΜΕΘ.

Πηγή: News247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ