ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Η δωρεά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους υπαλλήλους του Fiserv Forum

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) passes the ball, during an NBA basketball game against Charlotte Hornets, in Paris, Friday, Jan. 24, 2020. (AP Photo/Thibault Camus)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) passes the ball, during an NBA basketball game against Charlotte Hornets, in Paris, Friday, Jan. 24, 2020. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει το ποσό των 100.000 δολαρίων ως δωρεά για τους υπαλλήλους του Fiserv Forum, του γηπέδου στο οποίο στεγάζονται οι Μιλγουόκι Μπακς.

Για ακόμη μία φορά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, εν προκειμένω αυτούς που πλήττονται λόγω του κορονοϊού. Από την στιγμή που η δράση στο ΝΒΑ διακόπηκε μέχρι νεωτέρας, ο Greek Freak θέλησε να βοηθήσει τους υπαλλήλους του γηπέδου των Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν ώς ότου ξαναρχίσει το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο MVP του ΝΒΑ ανακοίνωσε πως θα προσφέρει το ποσό των 100.000 δολαρίων στους υπαλλήλους του Fiserv Forum, κίνηση που έκανε κι ο Κέβιν Λαβ για τους υπαλλήλους του γηπέδου των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Λίγη ώρα μετά το tweet του Giannis, οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν πως θα ματσάρουν τη δωρεά του για να μεγαλώσουν τη βοήθεια προς τους υπαλλήλους του γηπέδου.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Twitter ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

" Είναι μεγαλύτερο από το μπάσκετ! Στη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής, θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους που κάνουν τη δική μου ζωή, της οικογένειάς μου και των συμπαικτών μου πιο εύκολη. Εγώ κι η οικογένειά μου δίνουμε ως δωρεά το ποσό των 100.000 δολαρίων στους υπαλλήλους του Fiserv Forum. Μπορούμε να το ξεπεράσουμε αυτό μαζί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ