NBA

Κέβιν Λαβ: Δωρεά 100.000 δολαρίων στους εργαζομένους του γηπέδου των Καβαλίερς

Κέβιν Λαβ: Δωρεά 100.000 δολαρίων στους εργαζομένους του γηπέδου των Καβαλίερς
AP Photo/Tony Dejak AP PHOTO/TONY DEJAK

Ο Κέβιν Λαβ έδειξε το άλλο του πρόσωπο, αφού αποφάσισε να κάνει δωρεά 100.000 δολαρίων στους εργαζομένους του γηπέδου των Καβαλίερς για να τους στηρίξει.

Ο Κέβιν Λαβ αποφάσισε να δείξει για ακόμα μία φορά ότι είναι ένας διαφορετικός σταρ από τους άλλους. Με το ΝΒΑ να έχει αποφασίσει την διακοπή της σεζόν επειδή βρέθηκε θετικός σε έλεγχο για κορονοϊό ο Ρούντι Γκομπέρ των Τζαζ, πολλοί εργαζόμενοι έχουν βρεθεί στον αέρα, με τον Λαβ να αποφασίζει να κάνει κάτι για αυτό.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, ο άλλοτε All Star αποφάσισε να κάνει μία δωρεά ύψους 100.000 δολάριων στους εργαζομένους του γηπέδου των Καβαλίερς για να τους βοηθήσει στο διάστημα που δεν θα γίνονται αγώνες.

Με το ΝΒΑ να ανακοινώνει ότι δεν θα γίνουν αγώνες για τουλάχιστον 30 ημέρες, πολλοί άνθρωποι θα έχουν πρόβλημα, αφού αρκετοί αμοίβονται με την ώρα. Ο Λαβ λοιπόν θέλησε να βοηθήσει με τον τρόπο του, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Ιδιοκτήτη των Μάβερικς, Μάρκ Κούμπαν, ο οποίος ανακοίνωσε ότι έχει ήδη εκπονηθεί ένα πλάνο για τους εργαζόμενους των Μαβς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ