ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Νέο απολογητικό μήνυμα του Γκομπέρ, που έδωσε και οδηγίες στον κόσμο

Κορονοϊός: Νέο απολογητικό μήνυμα του Γκομπέρ, που έδωσε και οδηγίες στον κόσμο
AP Photo/Rick Bowmer AP PHOTO/RICK BOWMER

Ο άσος των Γιούτα Τζαζ, Ρούντι Γκομπέρ ανέβασε video μέσα από το οποίο παραδέχτηκε ότι "μακάρι να το είχα χειριστεί πιο σοβαρά", ενώ δίνει και οδηγίες προς τον κόσμο.

Ο Ρούντι Γκομπέρ ήταν ο πρώτος αθλητής του ΝΒΑ που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ με τα κρούσματα να εμφανίζονται και μεταξύ συμπαικτών και αντιπάλων, λίγο μετά υποχρεώθηκε να απολογηθεί δημόσια για τον τρόπο που χειρίστηκε τα συμπτώματα που παρουσίαζε.

Με νέο του video, ο άσος των Γιούτα Τζαζ υποστήριξε ότι θα ήθελε να είχε αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη σοβαρότητα την όλη υπόθεση, δίνοντας παράλληλα οδηγίες προς τον κόσμο.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

"Γεια χαρά σε όλους. Απλά θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την κατάστασή μου αλλά και να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράστασή σας και τη θετική σας ενέργεια. Σημαίνουν πολλά για μένα. Νιώθω καλύτερα μέρα με τη μέρα χάρη στο ιατρικό επιτελείο της Γιούτα και της πόλης γενικότερα, όπως και των υπέροχων ανθρώπων που είναι γύρω μου. Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι θα πρέπει να πλένετε τα χέρια σας τακτικά με νερό και σαπούνι, όπως επίσης να αποφεύγετε να πιάνετε το πρόσωπό σας, τα μάτια σας, τη μύτη σας και φυσικά να αποφεύγετε τις μη αναγκαίες συναθροίσεις. Θα πρέπει να προστατεύετε τον εαυτό σας και τον κόσμο γύρω σας. Μακάρι να το είχα χειριστεί πιο σοβαρά και ελπίζω ότι όλοι οι υπόλοιποι θα το κάνουν γιατί μπορούμε να τα καταφέρουμε μαζί. Να προσέχετε και να είστε ασφαλείς".

Photo Credits: AP Photo/Rick Bowmer

Δείτε το video που ανέβασε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ