ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Αρνητικό το τεστ για Εμπαπέ, στην αποστολή για Ντόρτμουντ

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's fourth goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's fourth goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν προσβλήθηκε από κορονοϊό όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και θα είναι κανονικά στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν για το ματς με την Ντόρτμουντ.

Κανονικά στην αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν για την αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ για τους "16" του Champions League θα βρίσκεται ο Κιλιάν Εμπαπέ, με τον παίκτη να υποβάλλεται σε εξετάσεις για να διαπιστώσει αν προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.

Ο 19χρονος Γάλλος φορ είχε απουσιάσει από τις δύο τελευταίες προπονήσεις της γαλλικής ομάδας εξαιτίας πυρετού και πονόλαιμου που τον ταλαιπωρούσε, θέτοντας σε συναγερμό το ιατρικό επιτελείο της Παρί, με τον παίκτη να περνάει ωστόσο από ιατρικά τεστ και να απομακρύνεται έτσι κάθε φόβος.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τετάρτης είναι προγραμματισμένος ο αγώνας ρεβάνς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ντόρτμουντ για τους "16" του Champions League στο κεκλεισμένων των θυρών "Παρκ Ντε Πρενς", με τους πρωταθλητές Γαλλίας να καλούνται να ανατρέψουν την ήττα τους με 2-1 στο πρώτο ματς για να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες σε Γαλλία και Πορτογαλία
Κορονοϊός: Κι επίσημα κεκλεισμένων των θυρών το Παρί - Ντόρτμουντ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ