CHAMPIONS LEAGUE

Κορονοϊός: Κι επίσημα κεκλεισμένων των θυρών το Παρί - Ντόρτμουντ

PSG's Neymar reacts during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Borussia Dortmund and Paris Saint Germain in Dortmund, Germany, Tuesday, Feb. 18, 2020. (AP Photo/Martin Meissner)
PSG's Neymar reacts during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Borussia Dortmund and Paris Saint Germain in Dortmund, Germany, Tuesday, Feb. 18, 2020. (AP Photo/Martin Meissner) AP

H γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε πως η αναμέτρηση μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ντόρτμουντ για τη φάση των 16 του Champions League θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του κορονοϊού στη Γαλλία.

Η ρεβάνς μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ντόρτμουντ για τη φάση των 16 του Champions League θα διεξαχθεί δίχως την παρουσία φιλάθλων, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η γαλλική αστυνομία. Η έξαρση των των κρουσμάτων του κορονοϊού στη Γαλλία είχε ως αποτέλεσμα η κυβέρνηση της χώρας να αποφασίσει πως όλες οι αθλητικές δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται χωρίς κόσμο για λόγους ασφαλείας.

Μία απόφαση που είχε γίνει γνωστή από το βράδυ της Κυριακής (09/03), αλλά απέμενε η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της αστυνομίας, όπως και συνέβη. Θυμίζουμε πως στον πρώτο αγώνα η Ντόρτμουντ είχε επικρατήσει 2-1 της Παρί με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ και είχε αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης.

Πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών στο Champions League, αφού συζητείται έντονα ένα τέτοιο ενδεχόμενο και για το Μπαρτσελόνα - Νάπολι.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορονοϊός: Πιθανότατα κεκλεισμένων των θυρών το Παρί - Ντόρτμουντ
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ