ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Κωπηλασία: Μπαίνουν στη μάχη και οι γυναίκες

Κωπηλασία: Μπαίνουν στη μάχη και οι γυναίκες

Τρεις Ελληνικές συμμετοχές θα έχουμε τη Δευτέρα (04/09) στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας, αφού μπαίνουν στη μάχη τα ελληνικά πληρώματα.

Αύριο Δευτέρα, μπαίνουν στο Παγκόσμιο και τα γυναικεία πληρώματα με πρώτη την δίκωπο των Χριστίνα Μπούρμπου-Ευαγγελία Αναστασιάδου που θα ξεκινήσουν στις 10:47 ώρα Ελλάδας.

Μαζί τους τα πληρώματα από Γαλλία, ΗΠΑ, Γερμανία, Χιλή και Ρωσία που αγωνίζονται ως ανεξάρτητοι. Η νικήτρια της προκριματικής σειράς θα περάσει απευθείας ημιτελικό και θα κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στο Παρίσι αφού στο Βελιγράδι θα δοθούν 11 εισιτήρια άρα μόνο μια χώρα από τη 12άδα θα αποκλειστεί.

Στις 11:17 ώρα Ελλάδας θα βρεθούν στην εκκίνηση του διπλού ελ βαρών οι Ζωή Φίτσιου-Μιλένα Κοντού. Τα δυο κορίτσια θα έχουν δίπλα τους τις Γαλλία , Πολωνία, Ιταλία και Καναδά με τις δυο νικήτριες της κούρσας να περνάνε απευθείας στα ημιτελικά και τα υπόλοιπα σκάφη να πηγαίνουν επαναληπτικό. Υπενθυμίζεται ότι το αγώνισμα στο Βελιγράδι δίνει 7 εισιτήρια για το Παρίσι.

Η τελευταία ελληνική συμμετοχή για τη Δευτέρα είναι στις 11:37 ώρα Ελλάδας με το πολύ νέο πλήρωμα του διπλού γυναικών που αποτελούν οι Ευαγγελία Φράγκου-Σοφία Δαλίδου να πηγαίνει για την έκπληξη.

Δίπλα θα έχουν τρεις βάρκες από τη Ρουμανία τη Γερμανία και τη Γαλλία και θα επιδιώξουν να πάρουν τη μια από τις δυο πρώτες θέσεις ώστε να περάσουν απευθείας στα ημιτελικά. Αν τα καταφέρουν θα είναι σχεδόν αγκαλιά με το εισιτήριο για το Παρίσι αφού οι 11 από τις 12 βάρκες των ημιτελικών θα πάρουν τη πρόκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ