ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

"Χάλκινος" ο Δρυμωνάκος

"Χάλκινος" ο Δρυμωνάκος
δρυμωνακος

Δεύτερο χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Γιάννης Δρυμωνάκος στο Ευρωπαϊκό του Ντέμπρετσεν

Ο Δρυμωνάκος, μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 400μ. μικτής ατομικής, κατέλαβε την τρίτη θέση και στα 200μ. πεταλούδα, με επίδοση 1:54.28, στη διοργάνωση που διεξάγεται στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας.
Μάλιστα, ο χρόνος που πέτυχε ο Έλληνας πρωταθλητής αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ, "σπάζοντας" αυτό που κατείχε ο ίδιος από το περσινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι με 1:54.41.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ούγγρος Λάζλο Τσεχ με 1:51.55, ενώ δεύτερος ήταν ο Πολωνός Πάβελ Κορζενιόφσκι με 1:51.61.

"Σίγουρα δεν ήταν μία κούρσα όπως η χθεσινή στη μικτή που είχα αντίπαλο τον Κις. Δεν έχω καταφέρει να πάρω δύο μετάλλια σε ένα Ευρωπαϊκό και είναι πρωτόγνωρο και σημαντικό για εμένα. Μετά από τέσσερις κούρσες είμαι πολύ κουρασμένος. Μακάρι να αρχίσουν όλοι να προσέχουν πιο πολύ τους κολυμβητές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον προπονητή μου που με την αγάπη που έχουμε γι' αυτό που κάνουμε φτάσαμε στα μετάλλια. Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, οι οποίοι με στηρίζουν, την ομοσπονδία, το χορηγό μου αλλά και το σύλλογό μου, τον ΓΣ Περιστερίου", τόνισε ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Δρυμωνάκου και ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Ορφανίδης, δήλωσε: "Είναι συγκλονιστικές οι στιγμές που ζούμε. Ήρθαμε στην 25άρα για να βελτιωθούμε από πλευράς επιδόσεων και να πάρουμε όποια θέση θα μπορούσαμε. Ήταν όλες, δύσκολες κούρσες. Στόχος ήταν το μετάλλιο αλλά υπήρχαν πολλοί και δύσκολοι αντίπαλοι. Δώσαμε πραγματικές "μάχες". Ο Γιάννης έκανε τέσσερις κούρσες σε 24 ώρες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία που μας στηρίζει, το ΓΣ Περιστερίου αλλά και το Δήμο Γέρακα για την πολύτιμη συμπαράστασή του".






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ