ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Δωδέκατη στον τελικό του acrobatic η Εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Δωδέκατη στον τελικό του acrobatic η Εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης
ΕΡΤ

Η Εθνική Ελλάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης κατέλαβε τη 12η θέση στον τελικό του acrobatic, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.

Τη 12η θέση στον τελικό του Acrobatic πήρε η Εθνική Ελλάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Ντόχα, την Κυριακή.

Η ελληνική ομάδα, με τις Μαρία Αλζιγκούζη, Θάλεια Δαμπάλη, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Άρτεμη Κουτράκη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Σοφία Μαλκογεώργου, εκτέλεσαν το πρόγραμμά τους που είχε βαθμό δυσκολίας 15.8500 και βαθμολογήθηκαν με 81.6500 στην καλλιτεχνική εντύπωση και 91.3734 στην εκτέλεση για να φτάσουν στο σύνολο τους 173.0234, καθώς στοίχισαν κάποια λάθη που έδωσαν βαθμούς βάσης.

Η βαθμολογία αυτή κατέταξε την Εθνική στη 12η και τελευταία θέση του τελικού και αυτό δυσκολεύει την υπόθεση - πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα κορίτσια πρέπει να δώσουν τον καλύτερό εαυτό τους στο Τεχνικό και στο Ελεύθερο Ομαδικό για να φέρουν υψηλές θέσεις και να πετύχουν τον στόχο.

Η Κίνα κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2023 στην Φουκουόκα, καθώς απέσπασε 244.1767 βαθμούς και πήρε το χρυσό μετάλλιο. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Ουκρανία με 243.3167 και το χάλκινο οι Ηνωμένες Πολιτείες με 242.2300.

Επόμενες ελληνικές συμμετοχές στην καλλιτεχνική κολύμβηση του Παγκοσμίου στην Ντόχα είναι τη Δευτέρα στις 8:30 το πρωί, όταν η Εθνική ομάδα θα συμμετάσχει στον προκριματικό του Τεχνικού Ομαδικού και στις 13:00 το μεσημέρι (ώρες Ελλάδας) στον τελικό του Τεχνικού Ντουέτου με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη / Σοφία Μαλκογεώργου.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ