ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Λάζοβιτς: "Λυπάμαι για τον Λιβάγια, άξιζε την πρόκριση η ΑΕΚ"

Λάζοβιτς: "Λυπάμαι για τον Λιβάγια, άξιζε την πρόκριση η ΑΕΚ"

Ο επιθετικός της Βίντι, Ντάνκο Λάζοβιτς μίλησε στο Sport24.gr για το επεισόδιο με τον Μάρκο Λιβάγια, στάθηκε στην εμφάνιση του Βασίλη Μπάρκα, τόνισε πως η ΑΕΚ άξιζε την πρόκριση, ενώ αποκάλυψε πως είχε βρεθεί κοντά στην Ένωση πριν από τέσσερα χρόνια.

Η ΑΕΚ, έστω και δύσκολα, κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βίντι και να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League ύστερα από 12 χρόνια. Οι "κιτρινόμαυροι" αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την ουγγρική ομάδα στο ΟΑΚΑ, αγωνιζόμενοι για σχεδόν 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Έλντερ Λόπες, και σε συνδυασμό με τη νίκη 2-1 στο πρώτο παιχνίδι πήραν τη μεγάλη πρόκριση.

Βέβαια, μετά το τέλος του αγώνα δεν έλειψαν τα νεύρα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, με τον Μάρκο Λιβάγια να αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα για κλωτσιά στον επιθετικό της Βίντι, Ντάνκο Λάζοβιτς, ο οποίος προηγουμένως είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Νίκλας Χουλτ.

Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου από την πλευρά των Ούγγρων μίλησε στο Sport24.gr για όσα συνέβησαν με τη λήξη του αγώνα, στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του Βασίλη Μπάρκα που ήταν καταλυτικός για την Ένωση, υποστήριξε πως, βάσει της εικόνας στα δύο παιχνίδια, οι "κιτρινόμαυροι" άξιζαν την πρόκριση, ενώ αποκάλυψε πως είχε βρεθεί κοντά στην ΑΕΚ πριν από τέσσερα χρόνια, τη σεζόν που αγωνίστηκε στη Football League.

Δεν κατάλαβα ποιος με κλώτσησε

"Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη στο τέλος και γιατί με κλώτσησε ο Λιβάγια. Να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα ποιος ήταν ο παίκτης που με κλώτσησε. Τώρα το μαθαίνω από εσένα. Το σίγουρο είναι πως έτρεξε κατά πάνω μου. Όμως, όπως και να έχει, το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο συναισθήματα. Συμβαίνουν αυτά.

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μερικές φορές μπορεί να ξεφύγεις και να χάσεις το μυαλό σου. Λυπάμαι για τον Λιβάγια, διότι λόγω της αποβολής θα χάσει κάποια παιχνίδια του Champions League και ξέρω πως είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του", τόνισε αρχικά ο Σέρβος επιθετικός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Βίντι να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και να πάρει αυτή την πρόκριση για τη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης:

"Πιστεύαμε, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, πως μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Παλέψαμε, δώσαμε τα πάντα, αλλά μας έλειψε η τύχη. Όμως, οφείλω να πω ότι βάσει της εικόνας στα δύο παιχνίδια η ΑΕΚ άξιζε να πάει στο Champions League".

Λάζοβιτς: "Λυπάμαι για τον Λιβάγια, άξιζε την πρόκριση η ΑΕΚ"

Ο Ντάνκο Λάζοβιτς με τον συντάκτη του Sport24.gr, Ηλία Καλλονά

Όσον αφορά στο στοιχείο που έλειψε από τη Βίντι, αλλά παράλληλα το είχε η ΑΕΚ, ο Λάζοβιτς ήταν ξεκάθαρος: "Σήμερα ήταν ο τερματοφύλακας. Ο Μπάρκας ήταν φανταστικός και βοήθησε πάρα πολύ την ΑΕΚ να πάρει την πρόκριση. Όμως, όπως σου προείπα, άξιζαν την πρόκριση ούτως ή άλλως με βάση τη συνολική απόδοση στα δύο παιχνίδια".

Βρέθηκα πολύ κοντά στην ΑΕΚ πριν 4 χρόνια

Εν αντιθέσει με τον πρώτο αγώνα στη Βουδαπέστη, όπου ξεκίνησε ως φορ, στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ είχε έναν πιο ελεύθερο ρόλο, αγωνιζόμενος πίσω από τον Μάρκο Σκέποβιτς. Η αλλαγή θέσης ήταν καθοριστική προκειμένου οι Ούγγροι να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο ματς.

"Αποτελώ μέλος μίας ομάδας και πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τένις να παίζεις μόνος σου. Είναι σημαντικό να είσαι μέλος μίας ομάδας κι εγώ σήμερα ήμουν αυτό ακριβώς. Είτε παίζω ως φορ, είτε ως δεύτερος επιθετικός, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα κάνω ό,τι αποφασίσει ο προπονητής".

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το όνομα του Λάζοβιτς βρέθηκε πολλές φορές κατά το παρελθόν στα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου, καθώς υπήρξε ενδιαφέρον των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την απόκτησή του. Επομένως, θα ήταν παράλειψη να μην τον ρωτήσουμε αν βρέθηκε ποτέ κοντά στη μετακίνησή του σε ελληνικό σύλλογο.

"Ήμουν πολύ κοντά στην ΑΕΚ πριν από τέσσερα χρόνια. Τελικά η μεταγραφή δεν προχώρησε. Τώρα, είμαι κομμάτι της ιστορίας της Βίντι και είμαι χαρούμενος γι' αυτό".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μόνο η ΑΕΚ και η Γιουβέντους
VIDEO: Γενική σύρραξη στο τέλος του ΑΕΚ-Βίντι, κόκκινη στον Λιβάγια
Η εξήγηση του Λιβάγια για την αποβολή του
Έρχεται "καμπάνα" για Λιβάγια, Λόπες
TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ