ΑΕΚ

VIDEO: Γενική σύρραξη στο τέλος του ΑΕΚ-Βίντι, κόκκινη στον Λιβάγια

VIDEO: Γενική σύρραξη στο τέλος του ΑΕΚ-Βίντι, κόκκινη στον Λιβάγια

Ο Μάρκο Λίβαγια με τη λήξη της αναμέτρησης είχε αψιμαχία με τον Λάζοβιτς και τον κλώτσησε με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα και να κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Η ΑΕΚ μπορεί να πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League αλλά με το τέλος της αναμέτρησης ο Μάρκο Λιβάγια αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα και το ενδεχόμενο βαριάς τιμωρίας του Κροάτη, τριών αγωνιστικών, από την UEFA είναι κάτι περισσότερο από ορατό. Κάτι που σημαίνει πως θα λείψει από τα πρώτα ματς των ομίλων του Champions League.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή με το που σφύριξε ο Μαρτσίνιακ για τελευταία φορά οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν.

Εκεί υπήρξε γενική σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων και ο Λάζοβιτς είχε μια αψιμαχία με τον Λιβάγια και ήρθαν στα χέρια με τον Κροάτη να κλωτσάει τον παίκτη της Βίντι μπροστά στα μάτια του επόπτη και αμέσως ο διαιτητής έτρεξε προς το μέρος του και του έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα που θα σημαίνει την τιμωρία του Κροάτη για τρεις αγωνιστικές.

VIDEO: Γενική σύρραξη στο τέλος του ΑΕΚ-Βίντι, κόκκινη στον Λιβάγια

Μάλιστα στην ίδια φάση αντίκρισαν κίτρινες κάρτες τόσο ο Λάζοβιτς όσο και ο Χουλτ που ήταν στο έδαφος για αρκετή ώρα και δεν αποκλείεται η ενέργεια του Λιβάγια να ήρθε ως αντίδραση για τον τραυματισμό του Σουηδού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ