ΑΓΓΛΙΑ

Συγκινεί ο Όουεν για τον τυφλό γιο του: "Αν μπορούσα θα του έδινα τα μάτια μου"

Ο Μάικλ Όουεν σε ματς της Στόουκ απέναντι στην Νιούκαστλ για την Premier League | 10 Μαρτίου 2013
Ο Μάικλ Όουεν σε ματς της Στόουκ απέναντι στην Νιούκαστλ για την Premier League | 10 Μαρτίου 2013 @2013 SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

Ο Μάικλ Όουεν συγκίνησε στο Podcast "BBC Access All" για τον τυφλό γιο του, τονίζοντας πως αν γινόταν τότε θα αντάλλασσε τα μάτια του με του παιδιού του.

Πρόσφατα ο Μάικλ Όουεν άνοιξε την καρδιά του σε ντοκιμαντέρ της αγγλικής τηλεόρασης και μίλησε για την ανίατη κατάσταση του γιου του, που τον άφησε κλινικά τυφλό και τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο.

Ο παλαίμαχος φορ των Λίβερπουλ, Ρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ μίλησε στο podcast του "BBC Access All" για τον 17χρονο Τζέιμς και συγκίνησε.

"Αν μπορούσα να του δώσω τα μάτια μου και μπορούσαμε να κάνουμε μια ανταλλαγή, θα το έκανα. Θα πλήρωνα κάθε σεντ που έχω για να κάνω τον Τζέιμς να δει ξανά.

Ως γονιός απλά θέλεις όλα να είναι τέλεια - και είναι - αλλά φυσικά ήταν μια θλιβερή στιγμή. Σκέφτεσαι το μέλλον, θα μπορεί να οδηγεί; Θα μπορεί να δουλέψει; Όλα αυτά τα πράγματα περνούν από το μυαλό σου.

Είναι φρικτό να το βλέπεις. Θέλεις να απομακρύνεις όλο τον πόνο"

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ