ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Εκόνγκ έλαβε την ύψιστη τιμή του Τάγματος του Νίγηρα και ένα διαμέρισμα πέριξ της πρωτεύουσας της Νιγηρίας

Nigeria's William Troost-Ekong celebrates after he scored a penalty against Ghana during their 2022 Qatar World Cup qualifying playoff second leg at Moshood Abiola Stadium in Abuja, Nigeria, Tuesday, March. 29, 2022. Ghana became the first team from Africa to qualify for the World Cup in Qatar after a 1-1 draw with Nigeria in the second leg of their playoff on Tuesday to advance on away goals. (AP Photo/Sunday Alamba)
Ο Εκόνγκ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με την εθνική Νιγηρίας @ 2022 SUNDAY ALAMBA / AP IMAGES

Με τιμές υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Νιγηρίας, Μπόλα Αχμέντ Τινούμπου, τον αρχηγό των "σούπερ αετών, Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, καθώς επίσης και όλους τους παίκτες που κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Η Νιγηρία αν και προηγήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με αντίπαλο την Ακτή Ελεφαντοστού, εν τέλει έχασε με σκορ 2-1, με τους "σούπερ αετούς" να καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση μετά από ένα εκπληκτικό τουρνουά.

Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τον πρόεδρο της Νιγηρίας, Μπόλα Αχμέντ Τινούμπου, να υποδεχθεί την αποστολή της ομάδας και να διοργανώσει ειδική τελετή για να τιμήσει τους ποδοσφαιριστές που εκπροσώπησαν τη χώρα.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στον αρχηγό των "σούπερ αετών" και πολυτιμότερο παίκτη του τουρνουά, που δεν είναι άλλος από τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ.

Ο 30χρονος στόπερ μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, έλαβαν το μετάλλιο του Μέλους του Τάγματος του Νίγηρα, ένα διαμέρισμα και ένα κομμάτι γης σε περιοχή γύρω από την πρωτεύουσα της αφρικανικής χώρας, Αμπούτζα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ