SPORTS & GOSSIP

Παναθηναϊκός: Η αθλήτρια σύντροφος του αντιπάλου του τριφυλλιού και παίκτη της Βιλερμπάν, Τζάκσον

Ο Έντουιν Τζάκσον μαζί με την σύντροφό του
Ο Έντουιν Τζάκσον μαζί με την σύντροφό του INSTAGRAM / @EDWINJACKSON11

Αυτή είναι η αθλήτρια σύντροφος του σημερινού (14/12) αντιπάλου του Παναθηναικού και μπασκετμπολίστα της Βιλερμπάν, Έντουιν Τζάκσον.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τη Βιλερμπάν και ψάχνει τη νίκη στη Γαλλία με την οποία θα ισορροπήσει το ρεκόρ του στην βαθμολογία της EuroLeague (22:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

Ανάμεσα στους αντιπάλους του τριφυλλιού σήμερα είναι και ο Έντουιν Τζάκσον. Ο 33χρονος γκαρντ που επέστρεψε αυτή τη σεζόν στην Βιλερμπάν, είναι σε σχέση με την, Καντέλα Γκιγιάρο. Πρόκειται για αθλήτρια στίβου και συγκεκριμένα στο άλμα εις ύψος.

Η 29χρονη κοπέλα κέρδισε με τις αποδόσεις της στο άθλημα, μία υποτροφία σπουδών σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο. Αν και ήθελε να γίνει φυσικοθεραπεύτρια, την κέρδισαν οι αριθμοί και σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και διοίκηση αθλητισμού.

Παρόλα αυτά δεν αφήνει το άθλημά της, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής της. Η κοπέλα είναι σε σχέση με τον Έντουιν Τζάκσον, αναρτούν συνεχώς φωτογραφίες τους στα social media, αλλά δεν έχουν μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους, αναφορικά με το διάστημα της σχέσης τους.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ