ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Ο Κόντε δεν θέλει να γυρίσει στην Ιταλία και έριξε "πόρτα" στον Ντε Λαουρέντις

Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ
Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ 2022 AP PHOTO/MATT DUNHAM, FILE

Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, έκανε νέα απέλπιδα προσπάθεια προς τον Αντόνιο Κόντε, με τον 54χρονο τεχνικό να αρνείται, καθώς δεν θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία.

Η Τορίνο διέλυσε με 3-0 τη Νάπολι στη 19η αγωνιστική της Serie A και την πλησίασε στον έναν βαθμό, αφήνοντάς την πολύ πίσω στη μάχη της τετράδας και βάζοντας στο στόχαστρο τον Βάλτερ Ματσάρι.

Ήδη ο ιδιοκτήτης των παρτενοπέι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, εξετάζει την αλλαγή προπονητή, με τον Αντόνιο Κόντε να παραμένει ο Νο1 στόχος του.

Σύμφωνα με το Sportmediaset, μετά το 3-0 ο Ντε Λαουρέντις επικοινώνησε εκ νέου με τον Ιταλό τεχνικό, που από τον περασμένο Μάρτιο είναι μακριά από τους πάγκους, κάνοντας νέα προσπάθεια να τον πείσει να αναλάβει την ομάδα.

Ωστόσο, κι αυτή έπεσε στο κενό, παρότι ήταν πρόθυμος να δεχτεί οποιουσδήποτε όρους έθετε ο Κόντε. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, του προσέφερε τριετές συμβόλαιο με απολαβές 8 εκατ. ευρώ τον χρόνο, του έδωσε το ελεύθερο στην αγορά, ενώ προανήγγειλε και την άφιξη νέου αθλητικού διευθυντή.

Εκτός από αυτά όμως, ο Ντε Λαουρέντις εξήγησε στον Ιταλό τεχνικό ότι στο συμβόλαιό του δεν θα συμπεριλαμβανόταν ρήτρα σε περίπτωση διαζυγίου το προσεχές καλοκαίρι.

Δηλαδή εάν τα πράγματα δεν εξελιχθούν ιδανικά κι ο Κόντε θελήσει να αποχωρήσει έπειτα από έξι μήνες θα είναι ελεύθερος να το κάνει.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ