NBA

GM των Νετς: "Έχουμε μερικούς ανεμβολίαστους παίκτες, αλλά το θέμα θα έχει λυθεί μέχρι την έναρξη της σεζόν"

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Νετς, Σον Μαρκς
Ο τζένεραλ μάνατζερ των Νετς, Σον Μαρκς Ⓒ 2016 JULIE JACOBSON/ ASSOCIATED PRESS

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Νετς, Σον Μαρκς, δήλωσε ότι κάποιοι παίκτες της ομάδας δεν έχουν εμβολιαστεί - άρα αυτή τη στιγμή δεν θα είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν στους εντός έδρας της ομάδας - αλλά το ζήτημα θα λυθεί άμεσα.

Οι Νετς έχουν ανεμβολίαστους παίκτες για τον κορονοϊό. Δεν είναι η μόνη ομάδα. Είναι όμως μία από τις ομάδες που θα έχουν πρόβλημα αν αυτό συνεχιστεί, αφού οι παίκτες τους δεν θα μπορούν να αγωνιστούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας λόγω της νομοθεσίας της Νέας Υόρκης. Ο Σον Μαρκς ωστόσο δεν ανησυχεί.

Ο τζένεραλ μάνατζερ του Μπρούκλιν παρέθεσε συνέντευξη Τύπου και με την κουβέντα να πηγαίνει στο αν όλοι οι παίκτες της ομάδας έχουν εμβολιαστεί και θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στο τρέινινγκ καμπ της ομάδας στην Νέα Υόρκη, ήταν ειλικρινής: "Δεν μπορώ να σχολιάσω το ποιοι θα μπορούσαν να παίξουν και ποιοι όχι, αλλά κάποιοι παίκτες θα απουσίαζαν. Δεν θα πω όμως λεπτομέρειες".

Κλείνοντας πάντως το ζήτημα, ο Μαρκς εμφανίστηκε καθησυχαστικός: "Αισθανόμαστε αισιόδοξοι ότι τις επόμενες ημέρες θα λυθεί το ζήτημα και όλοι οι παίκτες θα μπορούν να συμμετάσχουν στις προπονήσεις".

Υπενθυμίζεται ότι το ΝΒΑ έχει γνωστοποιήσει ότι ο εμβολιασμός θα είναι προαιρετικός στους παίκτες, ωστόσο όπως γίνεται σαφές οι παίκτες των Νετς, όπως και των Νικς και των Γουόριορς βρίσκονται σε διαφορετική θέση λόγω της νομοθεσίας σε Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ