ΑΓΓΛΙΑ

Φέρντιναντ: "Έκανα μεταμόσχευση μαλλιών και γενειάδας, ήμουν σαν Δαλματίας"

Φέρντιναντ: "Έκανα μεταμόσχευση μαλλιών και γενειάδας, ήμουν σαν Δαλματίας"
Φέρντιναντ: "Έκανα μεταμόσχευση μαλλιών και γενειάδας, ήμουν σαν Δαλματίας" PRINT SCREEN

Ο Ρίο Φέρντιναντ έκανε μεταμόσχευση μαλλιών και γενειάδας, επισκέφθηκε τουρκική κλινική και δηλώνει πως το έκανε γιατί έμοιαζε με Δαλματίας.

Ο Ρίο Φέρντιναντ έκανε μεταμόσχευση μαλλιών και γενειάδας. Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισκέφθηκε μία κλινική στην Τουρκία.

Σε video που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 45χρονος πρώην ποδοσφαιριστής όπως είπε επισκέφθηκε την κλινική προκειμένου να "τακτοποιήσει τα γένια του". Είχε μερικές "τρύπες και μπαλώματα", όπως εκμυστηρεύτηκε.

"Θα κάνω και μεταμόσχευση μαλλιών. Δεν μπορώ να περιμένω να το ολοκληρώσω. Ακούστε, αν σκέφτεστε ποτέ να ολοκληρώσετε τη δική σας, αυτό είναι το μέρος που πρέπει να είστε.

Βάφω τα γένια μου μερικές φορές. Εκεί που βγαίνουν γκρίζες τρίχες τα βάφω. Νομίζω ότι φαίνεται καλύτερα. Δεν ντρέπομαι που έχω γκρίζα μαλλιά, δεν με νοιάζει, αλλά φαίνεται καλύτερα αν είναι όλα μονόχρωμα.

Αν ήταν όλα γκρίζα, ολόκληρη η γενειάδα ήταν γκρίζα, θα την άφηνα. Αλλά είναι σαν συνονθύλευμα. Θα μου άρεσε αν ήταν όλη γκρι, δεν θα με ένοιαζε. Αλλά είμαι σαν Δαλματίας, δεν μου αρέσει"

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SPORTS & GOSSIP VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ