SPORT24

Η παροιμιώδης αστοχία του Βασιλειάδη και το παράπονό του

Η παροιμιώδης αστοχία του Βασιλειάδη και το παράπονό του

Ο Sport24 Radio 103,3 βρίσκεται στη Σύρο για το "Aegeanball festival" και οι πρωταγωνιστές μίλησαν στον Παντελή Διαμαντόπουλο. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους...

Ο Sport24 Radio 103,3 βρίσκεται στη Σύρο για το "Aegeanball festival" και οι πρωταγωνιστές μίλησαν στον Παντελή Διαμαντόπουλο. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους…

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε:

Related content Για τις δύο νίκες που έκανε με την ομάδα του: "Χθες ήταν αναγνωριστικά τα ματς. Κοιτάξαμε πως είναι οι άλλες ομάδες. Σήμερα είναι τα νοκ άουτ. Οπότε όλοι θα παίξουμε σοβαρά".

Για το ποσό καιρό έχει να παίξει 3on3: "Έχω μεγαλώσει με τέτοια τουρνουά, παίζοντας με τον αδερφό μου. Τώρα τελευταία δεν μπορούμε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν ευκαιρία να ξεφύγουμε. Το 3on3 είναι… άλλο μπάσκετ".

Για την απουσία προπονητή από τις ομάδες του τουρνουά: "Δεν έχεις κανένα να σου μιλάει και να σε ζαλίζει. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει".

Για το αν δίνει οδηγίες στους συμπαίκτες του μέσα στα ματς του τουρνουά: "Εδώ έχουμε έρθει να το ευχαριστηθούμε. Άλλωστε με τους συμπαίκτες μου δύο ημέρες θα είμαστε μαζί. Βέβαια τους περισσότερους θα τους ξαναδώ σύντομα. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι παρόλο που είμαστε αουτσάιντερ στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

Ο παλαίμαχος φόργουορντ Δημήτρης Παπανικολάου σημείωσε:

Related content

Για το αν ζηλεύει που υπάρχουν τώρα τέτοια τουρνουά, τα οποία δεν υπήρχαν όταν ήταν εν ενεργεία παίκτης και στα οποία οι παίκτες μπορούν να… ξεδώσουν: "Τα πράγματα είναι πιο φυσιολογικά τώρα στο αθλητικό κομμάτι. Παλιά όταν χάναμε μπαίναμε στο σπίτι μας και κλειδώναμε την πόρτα και αφήναμε τη γυναίκα μας να ανοίγει. Τώρα τα παιδιά βγαίνουν για κανα ποτό. Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μπράβο στο Γιώργο Πρίντεζη, στα υπόλοιπα παιδιά που στηρίζουν τη διοργάνωση και τον κόσμο που ήρθε. Μπράβο διότι τα νησιά δεν έχουν την ευκαιρία να δουν τόσο καλούς εν ενεργεία αθλητές από κοντά. Ούτε οι εθνικές έρχονται, ούτε οι σύλλογοι. Ήταν μία χρυσή ευκαιρία, μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα".

Για το γεγονός ότι το μάτι των ερασιτεχνών… γυαλίζει: "Κανείς δε γεννήθηκε επαγγελματίας. Σε όλους προέκυψε και από τέτοια ματς ξεκίνησαν! Μπορεί να μην ήταν 3on3, αλλά ήταν παιχνίδια στη γειτονιά και στα σχολεία. Το πάθος πάντα παραμένει άσβηστο. Αυτοί οι αθλητές που παίζουν εδώ θέλουν να κερδίζουν και ισχύει για πολλούς από όσους είναι εδώ. Ακόμα και στο… τάβλι θες να κερδίζεις".

Ο νέος παίκτης της ΑΕΚ, Κώστας Βασιλειάδης υπογράμμισε:

Related content Για την υπόσχεση που δεν κράτησε να βάλει καλάθι από το κέντρο και να πανηγυρίσει με τον Παντελή Διαμαντόπουλο: "Δεν είναι η πρώτη φορά που δεν το έβαλα. Το έχω ξανακάνει και μάλιστα πολλές φορές".

Για τη διοργάνωση: "Και χθες και σήμερα διασκεδάσαμε πάρα πολύ. Όλα ήταν πολύ ωραία, τα παιχνίδια, ο κόσμος, οι αθλητές και τα δώρα. Βέβαια, ο κόσμος πήρε τα δώρα και εμείς δεν πήραμε τίποτα. Αυτό που μένει είναι η κίνηση από το Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζη), το νησί και το δήμαρχο. Ελπίζω να γίνει και του χρόνου και να βρίσκομαι και πάλι εδώ για να διασκεδάσω το μπάσκετ. Είναι μία καλή κίνηση που μπορεί να γίνει τα καλοκαίρια, όταν δεν υπάρχουν δραστηριότητες. Είναι καταπληκτική κίνηση".

Για το αν θα βάλει κάποιο σουτ από το κέντρο με την ΑΕΚ: "Το θέμα είναι να το βάλω σε κάποιο μεγάλο ματς, σε κανα τελικό και όχι σε κανα αδιάφορο παιχνίδι. Από το κέντρο με τραβάει το σουτ, πάει το χέρι μόνο του. Είχα βάλει ένα στην Ισπανία στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά στο τέλος χάσαμε".

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Θεόφιλος Καρασαββίδης υποστήριξε:

Related content Για το λόγο που είναι στη Σύρο: "Είμαστε από τους χορηγούς του τουρνουά και ήρθαμε να υποστηρίξουμε το μεγάλο event. Είναι μεγάλη μας τιμή που υποστηρίζουμε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά".

Για το αν μετάνιωσε που δεν έπαιξε μπάσκετ: "Δε νομίζω. Καλά ήταν σαν ποδοσφαιριστής. Φυσικά, όταν βλέπεις τόσο μεγάλους αθλητές στο γήπεδο θες να μπεις και εσύ μέσα. Το κάθε άθλημα είναι ξεχωριστό κι έχει τις δικές του δυσκολίες. Όσο συναρπαστικό είναι το ποδόσφαιρο, τόσο είναι και το μπάσκετ. Το σημαντικό είναι ότι αυτοί οι μεγάλοι αθλητές κάνουν θυσίες για να μπορέσουν να δώσουν τον πραγματικό τους εαυτό για να δώσουν χαρά στον κόσμο".

Για το ποδόσφαιρο: "Παρακολουθώ τις εξελίξεις και ελπίζω να γίνει κάτι καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι αισιόδοξος".

Ο γκαρντ της Μπάμπεργκ Νίκος Ζήσης:

Related content

Για τη διοργάνωση: "Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια για να πάρουμε τον τίτλο. Πέρα από την πλάκα ήρθαμε για ιερό σκοπό και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο Γιώργος (σ.σ. Πρίντεζης) είναι καλός φίλος και με το που με πήρε τηλέφωνο δεν το σκέφτηκα καν. Ο ίδιος είχε μία ιδέα, ένα όνειρο για το νησί του και είμαι χαρούμενος που κι εγώ και οι υπόλοιποι παίκτες, μαζί τους χορηγούς και τους υπόλοιπους που ασχολούνται με το τουρνουά, το κάνουμε πραγματικότητα. Μακάρι αυτό να είναι το ξεκίνημα. Πολλές φορές στην Ελλάδα οι ιδέες δε γίνονται πραγματικότητα".

Για την αποτυχία της εθνικής ομάδας στο Προολυμπιακό: "Ο Έλληνας δείχνει μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ. Για αυτό θα συνεχίσουμε να είμαστε μία μεγάλη δύναμη, ασχέτως με τις πρόσφατες αποτυχίες. Θα μπούμε ξανά στο δρόμο των επιτυχιών".

"Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι ένα Προολυμπιακό τουρνουά. Δεν υπάρχει χρόνος. Η Ιταλία πόνταρε πολύ σε αυτό, αλλά η φύση του τουρνουά είναι τέτοια και όλα μπορούν να γίνουν. Δεν πρέπει να βάζουμε βάρος στα παιδιά. Η εθνική είναι σε μία νέα φάση, έχει γίνει ανανέωση, αλλά το ταλέντο υπάρχει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Το θέμα είναι να υπάρχουν αγάπη και αφοσίωση στην ομάδα κι αν το ευνοήσουν κάποιες συγκυρίες στο εγγύς μέλλον θα έρθουν και οι επιτυχίες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ