ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πρόεδρος ΟΧΕ εναντίον αστυνομίας

Πρόεδρος ΟΧΕ εναντίον αστυνομίας
Επεισόδια Λαμίας

Για αδράνεια της αστυνομίας έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Σίμος Λαζαρίδης

"Μετά τα πρωινά γεγονότα είχα την άποψη πως δεν έπρεπε να διεξαχθεί τουλάχιστον σήμερα το φάιναλ φορ. Κάναμε σύσκεψη με την Αστυνομία και τον Δήμο και ζητήσαμε τη γραπτή βεβαίωση του Ταξίαρχου για το αν διασφαλίζει τη διεξαγωγή του φάιναλ φορ. Με διαβεβαίωσε πως έχει ενισχυμένη δύναμη και μπορεί να διεξαχθεί το φάιναλ φορ αλλά όπως αποδείχτηκε ήταν λόγια στον αέρα", είπε ο κ. Λαζαρίδης αναφερόμενος στη στάση της Αστυνομίας.

Αναφορικά με τη στάση του Δήμου Λαμίας ξεκαθάρισε ότι "ήταν αντίθετος φοβούμενος πως μετά τον αγώνα οι οπαδοί της ομάδας που θα έχανε θα έβγαιναν στο δρόμο και θα δημιουργούσαν καταστροφές. Η Αστυνομία φοβόταν διασπορά των οπαδών στην πόλη χωρίς να μπορεί να τους ελέγξει σε περίπτωση που δεν γίνουν οι αγώνες".

Για τους τραυματισμούς εντός γηπέδου είπε ότι "ένας αστυνομικός έχει χτυπήσει στο φρύδι. Υπάρχουν κι άλλοι μικροτραυματισμοί. Όμως και το παρκέ του γηπέδου έχει σπάσει και αυτό είναι ένας λόγος να μην γίνει το παιχνίδι".

Σχετικά με την εκκένωση του γηπεδού είπε ότι "έγινε αργά. Υπήρχε αδράνεια και ευθύνη της αστυνομικής διεύθυνσης. Έπρεπε να γίνει δια της βίας και βάναυση εκκένωση. Στους χούλιγκαν δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι με ευγένεια".





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ