HANDBALL PREMIER

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 27-25: Ερυθρόλευκη κυριαρχία, νίκη και ραντεβού στον πέμπτο τελικό

Στιγμιότυπο από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Στιγμιότυπο από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη από την ΑΕΚ με 27-25 στον τέταρτο τελικό της Handball Premier, ισοφάρισε σε 2-2 στη σειρά και πλέον οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Τετάρτης (31/5).

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε 2-2 στη σειρά των τελικών της Handball Premier, καθώς επικράτησε της ΑΕΚ με 27-25 και πλέον όλα θα κριθούν στον πέμπτο και τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (31/5) στην έδρα της Ένωσης στο ΟΑΚΑ, Γ. Κασιμάτης.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά. Ο Ολυμπιακός όμως, εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Μάτσκεβιτς και με πέναλτι ο Παπαδόπουλος έδωσε ξανά προβάδισμα στους ερυθρολεύκους, μετά την ισοφάριση της ΑΕΚ σε 3-3.

Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος σε ολόκληρο το πρώτο μέρος και δεν επέτρεψε στην Ένωση να πάρει το προβάδισμα. Οι ερυθρόλευκοι με όπλο την άμυνά τους και χτυπώντας στον αιφνιδιασμό προηγήθηκαν για πρώτη φορά στο 12' με τρία γκολ διαφορά, κάνοντας το 7-4.

Η ΑΕΚ έφερε σε ισορροπία το ματς (11-11) στο 21', αλλά δύο λεπτά μετά μία ακόμα αποβολή τής στοίχισε, με τον Ολυμπιακό να προηγείται εκ νέου και να κλείνει το πρώτο μέρος με 16-12.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός προηγήθηκε για πρώτη φορά στο 44' με πέντε γκολ, με τέσσερα γκολ σερί η ΑΕΚ απείλησε ασφυκτικά τους Πειραιώτες κάνοντας το 24-23.

Στο τελευταίο λεπτό το ματς πήρε φωτιά, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη με 27-25.

Το πρόγραμμα των τελικών

1ος τελικός

  • ΑΕΚ- Ολυμπιακός 21-19

2ος τελικός

  • Ολυμπιακός- ΑΕΚ 28-24

3ος τελικός

  • ΑΕΚ- Ολυμπιακός 23-19

4ος τελικός:

  • Ολυμπιακός- ΑΕΚ 27-25

5ος τελικός: Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

  • ΑΕΚ- Ολυμπιακός

Όλοι οι τελικοί θα μεταδοθούν σε live streaming σε παραγωγή των γηπεδούχων σωματείων.

TAGS HANDBALL PREMIER ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ