ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Αχιλλέας Τόσκας στο SPORT24: "Είχαμε θράσος, ήταν μεγάλη νίκη"

Ο Αχιλλέας Τόσκας στο SPORT24: "Είχαμε θράσος, ήταν μεγάλη νίκη"

Ο εκ των πρωταγωνιστών της νίκης της Εθνικής ομάδας χάντμπολ ανδρών απέναντι στην Ολλανδία, Αχιλλέας Τόσκας, μίλησε στο SPORT24 για τα μυστικά της γαλανόλευκης επικράτησης.

Την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Euro 2024 πήρε η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών, η οποία επικράτησε 32-28 της Ολλανδίας.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της γαλανόλευκης ήταν ο Αχιλλέας Τόσκας. Ο 18χρονος δεξιός ίντερ πέτυχε πέντε γκολ και γενικότερα είχε εξαιρετική παρουσία.

Ο Αχιλλέας Τόσκας θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού χάντμπολ και το απέδειξε εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία που του έδωσε ο Ζαραβίνας.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο SPORT24 και αναφέρθηκε στην εικόνα που είχε η εθνική ομάδα απέναντι στην Ολλανδία και το αγωνιστικό θράσος το οποίο οδήγησε στη μεγάλη νίκη.

"Είχα θράσος και όλοι είχαμε θράσος και έτσι πρέπει να παίζουμε. Να έχουμε θράσος και πάθος. Είναι μια μεγάλη νίκη, η πρώτη μας στον όμιλο για τα προκριματικά του Euro 2024.

Μας βοήθησε και ο κόσμος που γέμισε το κλειστό της Χαλκίδας. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου στην Εθνική ομάδα. Νιώθω σαν να είμαι χρόνια. Με δέχτηκαν σαν να είμαι μέλος της οικογένειάς τους" ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ