ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Εθνική χάντμπολ ανδρών κάνει την πρεμιέρα σε Euro κόντρα στην Πορτογαλία

EURO 2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ομαδική φωτογραφία της Εθνικής Χάντμπολ Ανδρών πριν από αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2024 EUROKINISSI SPORTS

Ιστορική ημέρα για το ελληνικό χάντμπολ, καθώς η Εθνική Ανδρών κάνει ντεμπούτο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και επιστρέφει σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 19 χρόνια. Με την Πορτογαλία ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο Μόναχο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η μεγάλη στιγμή για την Εθνική Ανδρών χάντμπολ έφτασε, καθώς σήμερα (11/01) θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αντίπαλός της στο Euro 2024 της Γερμανίας (και συγκεκριμένα στο Olympiahalle του Μονάχου) θα είναι η Πορτογαλία (19:00, COSMOTE Sport 8 και Live SPORT24). Στον έκτο όμιλος μαζί με τις δύο ομάδες βρίσκονται και οι Δανία και Τσεχία.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που εθνική χάντμπολ συμμετέχει σε μεγάλο τουρνουά, μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τυνησίας το 2005. Διαιτητές του αγώνα με την Πορτογαλία θα είναι οι Γαλλίδες αδερφές Μποναβεντούρα με παρατηρητές τον Κροάτη Κάτσιτς και τον Ελβετί Νάγκελ.

Η αποστολή της Εθνικής (Ζαραβίνας, Μαστορογιάννης, Μάντζος): Παπαντωντόπουλος, Παπαβασίλης, Σάββας, Πασσιάς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης, Τζηράς (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Κεδέρης, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Μάλλιος (ΑΕΚ), Θ. Παπάζογλου, Λ. Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Τόσκας (Bianco Monte Δράμα), Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα), Mπόσκος (Χενίλ- Ισπανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Μπουντεσλίγκα-2/Γερμανία).

Το πρόγραμμα στον όμιλο της Εθνικής

Το πρόγραμμα του 6ου ομίλου (Μόναχο- Olympiahalle)

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

  • 19:00 Πορτογαλία- Ελλάδα
  • 21:30 Δανία- Τσεχία

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

  • 19:00 Τσεχία- Πορτογαλία
  • 21:30 Ελλάδα- Δανία

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

  • 19:00 Τσεχία- Ελλάδα
  • 21:30 Δανία- Πορτογαλία
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ